انجمنهای اینجا خیلی ساده و باحالن..
بی بی پرس جزء افزونه ها حساب میشه؟ از کجا باید فارسیشو دانلود کرد ؟
...:)
انجمنهای اینجا خیلی ساده و باحالن..
بی بی پرس جزء افزونه ها حساب میشه؟ از کجا باید فارسیشو دانلود کرد ؟
...:)
بی بی پرس یک سیستم جداس که قابلیت این رو داره با وردپرس پیوند بخوره. بی بی پرس رو همین سازندگان وردپرس ساختن ولی خب به قدرت وردپرس نیست .
http://www.bbpress.org/
از کجا باید فارسیشو دانلود کرد ؟
هنوز تصمیمی بر ارائه نسخه فارسی شده بی بی پرس (همونی که اینجا استفاده می شه) وجود نداره. فایل های ما برای دسترسی عمومی رو SVN هست. بهتره مزدک هم نظرش رو بگه ...
ئاسخ رو که مانی و نوید دادند
بی بی پرس رو همون تیمی ساخته که وردپرس رو درست کرده
که از اینجا می شه گرفتش:
http://bbpress.org/
فارسیش رو هم که ما برای این جا فارسی کردیم ولی توی SVN گذاشتیم که می تونید از اون جا بگیریدش
ما هنوز برنامه ای برای ارایه و پشتیبانی بی بی پرس نداریم و من خودم شخصا بی بی پرس رو تا زمانی که به نگارش 1.0.0 نرسه به کسی پیشنهاد نمی کنم
ممنون از راهنمای شما دوستان. اما اینجا که سرچ کردم لینک دانلود SVN رو ندیدم. ممکنه اون رو بدید تا عموم به دلخواه استفاده کنن؟
ممنون از شما
svn برنامه نیست که شما میخواهید دانلود کنید
برای این که راجع به svn اطلاعات بیشتری کسب کنید میتونید یه گشتی تویه codex.wp-persian.com بزنید یه آموزش راجع به svn هست
سلام
ببخشید این تاپیک برای ۲ ماه پیش هستش ولی من الان که بی بی پرس رو میخوام نصب کتم تو تنظیمات mysql ایراد میگیره!
این تنظیمات منه تو config.php:
define('BBDB_NAME', 'bbpress'); // The name of the database
define('BBDB_USER', 'root'); // Your MySQL username
define('BBDB_PASSWORD', '**************'); // ...and password
define('BBDB_HOST', 'localhost');
کل راهنما های سایت bbpress.org رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد که مربوط به این ارور باشه :
Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in *********\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php on line 80
Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in ********\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php on line 80
Doesn’t look like you’ve installed bbPress yet, go here.
تنظیمات database درسته چون اگر اشتباه بود لینک go here نمیومد!
وقتی go here رو کلیک میکینم میره تو صفحه نصب ولی بازم 4 تا ارور میگیره :
Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in **********\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php on line 80
Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in *********\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php on line 80
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php:80) in ************\bbpress\bb-admin\install.php on line 10
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\xampp\htdocs\bbpress\bb-includes\db-mysqli.php:80) in *************\bbpress\bb-includes\functions.php on line 1898
تمام فیل هاشم خط به خط نگاه کردم ولی چیزی به نظرم نرسید که اصلاح کنم!
wordpress, vbulletin, MT, media wiki و چند سایت دیگه رو در حال حاضر نصب کردم و در حال استفاده میباشند!
فکر میکنید مشکل از کجا هستش ؟
اینم اطلاعات سرور :
MySQL Server version: 5.0.37
User: root@localhost
PERL 5.8.8
PHP version 4, version 5, AND (!)
apache web server version : 2.2.4
OpenSSL 0.9.8e
ADOdb 4.94
ZEND Optimizer 3.2.4
eAccelerator 0.9.5 for PHP 5.2.1
mazdakam ">گفت</
ما هنوز برنامه ای برای ارایه و پشتیبانی بی بی پرس نداریم و من خودم شخصا بی بی پرس رو تا زمانی که به نگارش 1.0.0 نرسه به کسی پیشنهاد نمی کنم
من به این صورتی که ازش اینجا استفاده میشه نمیخوام کار کنم ...
شما یک multy page حساب کن که هر چی میخوام بنویسم توش میزارم از جاهای دیگه لینک میدم به صفحات !!!
چون ساختار و تمپلیت ساده ای داره و به درد این کار میخوره ...
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه !
وگرنه من خودم همیشه با vbulletin کار میکنم.
یعنی شما موقع نصب به چنین چیزی بر نخوردید ؟؟؟
mazdakam گفت:
فارسیش رو هم که ما برای این جا فارسی کردیم ولی توی SVN گذاشتیم که می تونید از اون جا بگیریدش
لینکی برای دانلود کردن نسخه فارسی در SVN پیدا نشد. جستجو هم جواب نداد. شما لینکی دارید که اینجا بزارید؟؟
http://codex.wp-persian.com/index.php?title=SVN_%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%D9%88_%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2%D9%86_%DA%A9%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%9F
مزدک جان این که همون صفحه " SVN چیست و چگونه با آن کار کنیم؟" هستش. لینک دانلود فارسی ساز یا انجمن فارسی شده رو منظورم بود. البته من فکر میکنم منظورتون از "سند" بودن فارسی ساز اینکه که اجازه نشرشو ورداشتین و کسی نمیتونه ازش استفاده کنه. درسته؟؟
با تشکر
من این رو برای این زدم که بدونی SVN چجوری کار میکنه
اول برو اون نرمافزار رو دریافت کن
بعدش میای که chek in کنی اونجا ازت آدرس میپرسه که این آدرس رو میزنی:
https://opensvn.csie.org/wppersian/bbpress
ممنون
میشه افزونه تشکر بی بی پرس رو برای دانلود بزارید تا بقیه هم ازش استفاده کنن
افزونهی تشکر هنوز بهنگارش نهایی نرسیده٬ وقتی بهنگارش نهایی رسید توی سایت اصلی bbpress قرار میگیره.