1_اینکه چرا این لینکدونی فقط توی صفحه اول نمایش داده می شه ولی در ادامه مطلب جاش خالیه و لینکی توش نیست؟
هر جایی که بخواین لینکدونی درج بشه باید کدش توی قالب به همون صورتی که توی فایل index.php درج شد درج بشه. اگر برای ادامه مطلب بخواین باید کد تابع مربوطه توی فایل single.php هم درج بشه.
2_ آیا راهی هست که وقتی که روی لینکی از لینکدونی می ریم بشه کلمه myLinksDump رو از statusbar برداشت و یه اسم دیگه (به عنوان مثال کلمه آرشیو) رو بذاریم؟
برای این کار نیاز به کمی تغییرات در کد افزونه هست و به طور ساده و از طریق تنظیمات نمیشه این کار رو صورت داد. شاید در نسخه های بعدی ویژگی هایی برای تولید چنین آدرس هایی به افزونه گذاشتم. البته شما اگر با ویژگی mod_rewrite آپاچی آشنایی داشته باشین می تونین این کار رو صورت بدین تا یه حدودی.
3_ اگه میشه یه آدرس یا مقاله ای کامل درباره ساخت آرشیو لینکدونی بدید. چون قبلی که با خود برنامه بود(آکروبات)، خیلی کم و مختصر بود و من هرچی فکر کردم نتونستم تا نصفه بیشتر برم جلو. (مغزم دیگه نکشید :P )
به اعتقاد من همون نوشته ای که در فایل راهنما درج شده کافی هست و نیاز به مقاله کامل نداره. ;-)
4_ آیا راهی هست تا بشه این متن رو از زیر پلاگین GD Star Rating حذف کرد و نمایشش نده؟ (Rating: 8.0/10 (1 vote cast))
یه راه ساده و کلک مرغابی استفاده از صفت display:none در کلاس شیوه نامه این افزونه هست. فایل زیر رو توی ادیتور باز کنید:
http://blog.yaraneamin.org/wp-content/plugins/gd-star-rating/css/gdsr.css.php
سپس کلاس ratingtext رو از توش پیدا کنید و دستوری رو که در بالا گفتم توی بلوکش درج کنید و سیو کنید.