انجمن


کی بلده اینو برا من دیکد کنه  (۱۸ نوشته)

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۴

    این فوتر یه قالبه که کد شده میخواستم کسی برام دیکد کنه یا یاد بده دیکدش کنم . تشکر

    <?php $_F=__FILE__;$_X='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';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۷

    </div>
            </div>
            <!-- /mid -->
    
            <!-- footer -->
            <div id="footer">
    
                <p id="footer-meta">&copy <?php echo date("Y"); ?> <?php bloginfo('name'); ?>. All Rights Reserved.</p>
                <p id="footer-credits"><a href="http://mattbrett.com">Designed &amp; Developed by Matt Brett</a> <span>/</span> <a href="http://www.nemesismedia.tk">Shared at Nemesismedia</a></p>
                 .....
    .....
    ...........
    ............

    کد بالا کامل نیست چون فکر میکنم قالب کپی رایت دار هست :-?

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۰

    سلام
    سپاس بیکران
    مشکل به خوبی رفع شد کد شما کامل و صحیح کار کرد.
    ای کاش آموزش این کار ارزشمند رو اینجا بزارید که کمتر مزاحم شما بشم. به قول قدیمی ها به جای این که به من نون بدید نون پختن رو یادم بدید. باز هم ممنونم دوست عزیز @},-

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۵

    کلا راه اش اینکه سورس کد صفحه را ببینی ، نیاز به هیچ دکودری و ... هم نیست خیلی خیلی راحتر از ایجاد کردن همچین کدی ، دی کد کردن اون است ...

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۷

    1- یک فایل با پسوند PHP ایجاد کن و این کد داخل بزار ...
    2- فایل حالا مشاهده کن ..
    3- اگر تو فایر فکسی Ctrl+U را بزن ...
    4- هرچی کد میبنی همون دیکد شده همین است ...

    5- کدها را توی قالبت قرار بده ...

    6- یک صلوات حالا برای ما بفرست ...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۴

    البته بعضی وقت ها این راه جواب نمیده
    مثلا وقتیکه یک تابع توی فوتر باشه ....

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۵

    ان همراه حل داره ...

    خیلی هم ساده اس ...

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۵

    سپاس مجدد ولی به قول دوستمون man4toman این تکنیک که گفتید همه جا جواب نمیده !!! ؟؟؟
    مثلا این کد رو ببینید :

    <?php
    $o="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";eval(base64_decode("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"));return;?>
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۵

    ۹۹٪ مواقع جواب میده ...

    مشکلی بود مطرح کن ..

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۷

    ?><?php get_header(); ?>
    </div><!-- End Contant-->
    
    <div id="footer">
    
    	<div style="float:left">   
    
    		<?php bloginfo('name'); ?> is proudly powered by
    		<a href="http://wordpress.org/">WordPress</a>
    		<br /><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">Entries (RSS)</a>
    		and <a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>">Comments (RSS)</a>.		
    
            </div>
    
            <div style="float:right;">
        Designed by <a href="http://www.casinodad.com/">Free Slots</a>.
            &nbsp;Coding done by <a href="http://www.onlinecasinos3.com/">Casino online</a> |
            <a href="http://www.lordbingo.co.uk/">Online Bingo</a> |
            <a href="http://www.firecasinos.com/">Casino Games</a>
        </div>
        <div class="clear"></div>
    </div>

    آقا نکن از اینکارا :D

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۱

    این کد دومی که گذاشتی یه نوع دیگهکد شده ولی با راه حل دوستمون zxo003 راحت برمیگرده...

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۵۷

    سپاس از لطف بیکران شما فکر کنم با راهنمایی های شما تا حدود زیادی مشکل من مرتفع شد.

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰

    داش من فقط راه حل گفتم برای رضای خدا (زکات علم نشر ان) ، امیدوارم در راه درست نه راه های دزدی و ... استفاده کنید !

    موفق باشید

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۶

    نه اخوی من آدم حرومخوری نیستم که سو استفاده کنم اینو میخواستم یاد بگیریم صرفا به خاطر حذف بعضی از لینک های نا مربوط تو فوتر بعضی از قالب ها میتونی یه نگاهی بندازی به لینک های توی فوتر بعضی از قالب ها ببینی به چه سایت هایی لینک هستن.مثلا این کد دومی که دادم لینکه به یه سایت کازینو خوب حق بده که نمیشه این لینک تو فوتر یه سایت ایرانی باشه. درسته ؟

  • zanis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹

    راستی اگه با Zend کد شده باشه باز هم این ترفند جواب میده؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۰

    بستگی داره
    اگه قالب باشه میشه html ش رودید ولی سورس ش رو دیگه به این راحتی ها نه.

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۸

    html آن به شما بر نمایش میده ، البته اگر از شیوه کلید بازی استفاده نکرده باشه (البته ان هم براحتی با یک ترفند ساده تر یاور ان استاد میشه) ....

    کلا Zend را به راحتی میشه دی کد کرد چون خیلی شناخته شده است و معروف ، حتی اخرین نسخه ان چندین متد وجود داره که هر کدام برای یک بخشی کارایی دارد ... اگر در Under grand های خوب جستجو کنید متد ها را یافت خواهید کرد ...

    متاسفانه مقاله کاملی در بابا کد کردن PHP و کدگشایی ان نوشته بودم که روی دامنه شخصیم بود اما هاست ایران ان دامنه را دزدید + فایلهایم و من هم پشتیبان درست حسابی ندارم که دوباره سایت بالا بیارم ...

    موفق باشید

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۹

    سلام دوست من ... ;-]
    شما در این تاپیک اطلاعات خوبی بدست میارید.

    http://forum.wp-persian.com/topic/3982?replies=18

    شاد باشید. @},- ~O)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.