من یک پوسته خوردم درست کردم و از ابزارک پشتیبانی نمی کنه و می خواهم آرشیو شمسی در سایتم بزارم همچنین از افزونه جلالی استفاده می کنم لطفا اگر کسی کد PHP مربوطه را داره به من هم بگه
من یک پوسته خوردم درست کردم و از ابزارک پشتیبانی نمی کنه و می خواهم آرشیو شمسی در سایتم بزارم همچنین از افزونه جلالی استفاده می کنم لطفا اگر کسی کد PHP مربوطه را داره به من هم بگه
خیلی ممنون metablog عزیز مشکلم حل شد .
آقا من هم این مشکل رو دارم ولی اون کد رو کجا باید گذاشت. :-?
به دلیل اینکه قالب سایت من یه مشکلی که داره . اونم اینکه هر ابزارکی که توش نصب می کنی در قسمت سمت راست به صورت اتوماتیک قرار نمی گیره. حالا یا باید قید اون ابزارک رو کلا بزنم یا اینکه باید به دستی خودم کدش رو وارد کنم.
دوستان می گفتن که مشکل از css قالبه .
اگه می شه لطف کنید و بگید که اون کد رو کجای قالب فعلی باید بزارم تا بتونم از میلادی به شمسی تبدیلش کنم.
وردپرس من.2.8.4 و افزونه جلالی رو هم داره.
یادم رفت اینم آدرس سایت:
http://blog.yaraneamin.org/
metablog گفت:
<?php wp_get_jarchives("type=monthly"); ?>
این کد رو هرجای قالب قرار بدیم آرشیو شمسی به نمایش در میاد؟ :?
بدرصورتی که wp-jalali فعال باشد ,بله
دوست عزیز ما گذاشتم ولی به نمایش در نیومد!!!!!!! :-?
<?php wp_get_jarchives("type=monthly"); ?>
وقتی که این کار رو هم می کنم ولی اتفاق خاصی نمی افته! :|
آقا درست شد . ممنون
فقط میخواستم بدونم چطوری می شه تعداد مطالب داخل هر آرشیو ماهیانه رو جلوش نمایش داد.
اگه بشه کدش رو بذارید بازم ممنون می شم
من هم نمی دونم اگر کسی می دونه کمک کنه تا تعداد مطالب را هم نشون بده
erwin گفت:
آقا درست شد . ممنون
فقط میخواستم بدونم چطوری می شه تعداد مطالب داخل هر آرشیو ماهیانه رو جلوش نمایش داد.
اگه بشه کدش رو بذارید بازم ممنون می شم
http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8
من از پلاگین جلالی و این کد استفاده می کردم ولی در اول اردیبهشت 1390 سایت ترکید! یعنی دیگه بالا نمی اومد که بعد از 4 روز اعصاب خوردی مشکل رو پیدا کردم. ظاهرا کد ایرادی داره که بعد این تاریخ کار نمی کنه و سازگار نیست و لود سرور رو هم بالامی بره اگر بعد از این تاریخ کد رو سایت باشه
فقط تاریخ رو اشتباه گفتم، از اول آپریل 2011 یعنی 16 فروردین 1390، عجیب بود و دردناک!!
سلام ببخشید من از وردپرس نسخه 3.3.1 استفاده می کنم و آرشیو جلالی را فقط در یک ستون می شود گذاشت اما در لوکال هاست و نسخه 3.3.1 وردپرس همین افزونه را با همان قالب در جا های مختلف می توان گذاشت راهنمایی کنید.