انجمن


ادامه مطلب  (۱۲ نوشته)

  • 2fan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۰

    سلام
    يه سوال دارم
    تو قالب من به جاي ادامه مطلب مينويسه (دنباله ...)
    چطور ميتونم اينو عوض كنم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۰

    توی قالب جستجو کن ، دنباله ... رو پیداکن و جاش هرچی میخوای بنویس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • 2fan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۰

    كدوم فايل؟
    تو index.php نيست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۲

    توی archive دیدی؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • 2fan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۰

    قالب من اصلا فايل archive نداره :D

    فهميدم چطوريه
    توايندكس من ادامه مطلب اينطوري بود:
    <?php the_content(); ?>
    در حالي كه بايد اينطوري باشه:
    <?php the_content('ادامه مطلب ..'); ?>
    ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی - رضا ش
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۸

    الان این نوشته (دنباله ...) توی کدوم بخش سایتت می بینی؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • علی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۸

    ببخشید من هم یه سوال دارم؟
    چطور میشه به جای متن ادامه مطلب یا هر متنی که داره یک تصویر گذاشت؟

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۹

    <?php the_content('<img src="http://site.ir/img.png" />'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • علی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۰

    pesarak گفت:
    <?php the_content('<img src="http://site.ir/img.png" />'); ?>

    میشه بیشتر توضیح بدید باید چی کار کنم

  • علی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۶

    میشه توضیح بدید که این کدو کجا و چگونه باید وارد کنم(در ضمن قالبم را با آرتیستر طراحی کردم)

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    آرتیستر متاسفانه یکی از آشغالترین اصول رو پیاده میکنه!
    تغییر دادن به این شیوه غیر ممکنه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی
  • علی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    pesarak گفت:
    آرتیستر متاسفانه یکی از آشغالترین اصول رو پیاده میکنه!
    تغییر دادن به این شیوه غیر ممکنه .

    یعنی
    هیچ راهی نداره !!!!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.