انجمن


اموزش تصویری برای فارسی سازی قالب ؟  (۶ نوشته)

  • bahram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۳:۴۳

    ایا کسی اموزش مصور برای فارسی سازی فالب داره ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۴۵

    فارسی سازی پوسته آموزش تصویری نداره . فقط می شه یه آموزش کلی داد بقیش مربوط به اون پوسته می شه. برای فارسی سازی شما باید با زبان CSS و ترجیحا HTML آشنا باشید.

  • bahram

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۵۷

    خوب همون اموزش کلی رو از کجا مشه گیر اورد من یک لینک توی بخش مستندات پیدا کردم که متاسفانه چیزی توش نیست !

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۵:۰۸

    فکر نکنم آموزش خاصی نیاز باشه
    برای فارسی سازی همونطور که نوید گفت باید با css و html آشنای داشته باشید

  • DashAli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۸۶ - ۰۴:۱۹

    مهمترین کار برای فارسی سازی یک بلاک استفاده از این تگ زیر برای قابلیت نگارش فارسی (راست به چپ) در جعبه متن‌ها و و قالب‌های خطیه که شما در فایل css خودتون استفاده می کنین، که البته مهمترین قسمت هم در هر فایل HTML بخش بدنه یا BODY و متون داخلیشه...:
    direction: rtl;
    مثلاً فایل CSS شما چیزی شبیه به این میشه:
    ...
    body{
    padding:0px;
    margin:0px;
    font-family:tahoma,Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size:11px;
    background-color:#333333;
    direction:rtl;
    }
    ...
    امیدوارم براتون مفید بوده باشه ;-)

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۷

    DashAli گفت:
    مهمترین کار برای فارسی سازی یک بلاک استفاده از این تگ زیر برای قابلیت نگارش فارسی (راست به چپ) در جعبه متن‌ها و و قالب‌های خطیه که شما در فایل css خودتون استفاده می کنین، که البته مهمترین قسمت هم در هر فایل HTML بخش بدنه یا BODY و متون داخلیشه...:
    direction: rtl;
    مثلاً فایل CSS شما چیزی شبیه به این میشه:
    ...
    body{
    padding:0px;
    margin:0px;
    font-family:tahoma,Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size:11px;
    background-color:#333333;
    direction:rtl;
    }
    ...
    امیدوارم براتون مفید بوده باشه ;-)

    البته این راه حل اصلا پیشنهاد نمی شه... هر کدوم از المان های CSS و فایل ها باید به دقت بررسی بشن. یه کار بیشتر تجربی هست با قواعد خاص خودش. حق با شماست، باید به فکر یک راهنما بود.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.