انجمن


طراحي صفحه وردود و لينك به صفحه اصلي  (۱۸ نوشته)

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۱

    با درود و خسته نباشيد

    http://saeedjaafari.persiangig.com/document/New%20Text%20Document.txt

    در هاست cms wp نصب كردم و اين تكست بالا رو كه باز كنيد شامل سه قسمت هست
    1-index.php
    2- wp-blog-header-php
    3- file tarahi shodeye man

    چجوري اين سه تا با هم اينك ميشن تا فايل طراحي شده من بعنوان صفحه اصلي لود بشه و از اين طريق بتوان وارد سايت شد.

    ممنون ميشم با سپاس فراوان

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۵

    كسي جواب نميده .....
    عجبا !!

    به دادمون برسيد اساتيد

    با سپاس

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۹

    چون سوال شما نامفهومه

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

    سوال كاملا مشخصه
    من يك صفحه طراحي كردم و ميخوام وقتي آدرس سايت رو ميزنم اول اين صفحه باز بشه و بعد از طريق اين صفحه وارد سايت يا وبلباگم بشن

    http://www.saeedjafari.لهلبش.زخئ

    اين آدرس سايتم هست.

    اين هم كد صفحه اي كه من طراحي كردم::

    <html dir="rtl">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>���ǐ� - �� ����</title>
    </head>

    <body>

    <p align="center"> </p>
    <p align="center"> </p>
    <p align="center">
    <img border="0" src="http://saeedjaafari.persiangig.com/image/Saeedjafari-ir/01Main.jpg" width="455" height="451"></p>
    <p align="center"><font face="B Mitra" size="5"><b>

    <img border="0" src="http://saeedjaafari.persiangig.com/image/Saeedjafari-ir/1blog.GIF" width="63" height="33">
    <span lang="en-us">   
    </span> </b></font><img border="0" src="http://saeedjaafari.persiangig.com/image/Saeedjafari-ir/1site.GIF" width="78" height="35"></p>

    </body>

    </html>

    حالا متوجه شديد ؟؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۸

    منم درست منظورتون رو متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که میخواین وقتی وارد سایتتون میشید اول یه صفحه دیگه ای نمایش داده شه(غیر از صفحه اصلی قالبتون) باید یه صفحه پی اچ پی به نام home.php در قالبتون ایجاد کنید

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۳

    ممنون
    حالا اين صفحه رو كجاي هاست بايد آپلود كنم
    چجوري اين home.php ايجاد كنم

    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۲

    این صفحه رو باید تو پوشه قالبت(اون قالبی که ازش رو وبلاگتون استفاده میکنی) ایجاد کنی یا آپلود کنی.

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۴

    با درود
    متوجه شدم عزيز
    مشكل اينجاست كه تنها آپلود كردن اين فايل در هاست باعث اين كار نميشه
    من بايد اين صفحه رو به قالب اصلي لينك كنم

    اين لينك كردن چجوري هستت ؟؟

    منظورم كاملا روشن است

    با سپاس

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۸

    نه! واقعا مشخص نیست!
    ولی اگه منظورتون اینه که به جای index.php که مربوط به وردپرسه یه فایل دیگه که خودتون ساختین لود شه.... باید یه کد رو به .htaccess اضافه کنید که مشخص کن فایل یسفالت شما کدومه.تو گوگل سرچ کنید.

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۷

    فایل یسفالت <<<< ؟؟؟

    بله
    همين مطلبي كه شما نوشتين درسته
    به جاي index صفحه من لود بشه و از طريق ضفحه من وارد سايت بشن

    با تشكر

    راستي چي سرچ كنم عزيز ؟؟

    @},-

  • کوزه

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۳

    من همین الان قست کرده بودم یه تابیک با همین موضوع ایجاد کنم و همین سوال رو ببرسم

    حالا که هستش منم سوالمو میگم لطف کنید جواب کامل بدید

    از این چیزایی که بالا نوشته شده یه چیزایی میشه سر دراورد ولی نه به طور واضح

    سوال:
    دوست دارم یه صفحه ایجاد کنم به عنوان اینترو یا لودینگ واسه سایتم

    بعد از لود شدن این صفحه که میتونه یه فلش باشه یا یه صفحه html با كليك كردن بر روي كليدي مثله ورود به صفحه اصلي يا هرچيز ديگه اي مثله اين اسم وارد محيط اصلي وبسايت بشيم. دقيقا يه چيز مثله اينترو يا همون لودينگ كه عرض كردم

    خيلي واضح گفتم جواب هم لطف كنيد واضح باشه و كامل البته
    مرسي پيشاپيش

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    navvab shekari
  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۶:۵۹

    ببینید این کار خیلی ساده است شما تو پوشه قالبتون یه فایل به نام home.php ایجاد کنید و توش هر کدی از وردپرس بذارید عمل میکنه هر کدی از وردپرس هم توش قرار بدید کار میکنه .
    مثلا اگه میخواین تو صفحه home.php که صفحه اصلی وبلاگتونه فقط دسته بندی رو نمایش بدیداز تگ زیر استفاده میکنید و اون تو صفحه home.php قرار میدید.

    <?php wp_list_cats('sort_column=name'); ?>
    اگه میخواین صفحات اضافی وبلاگتون نمایش داده شن
    <?php wp_list_pages('title_li=' . __('Pages:')); ?>
    یا ترکیبی از همه تگ ها برای رسیدن به شکل ایده ال شما من که نمیدون دقیقا شما میخواین تو صفحه اصلیتون نمایش بدید ؟
    بازم اگه مشکلت حل نشد واضح بگو چی میخوای (یعنی چه چیزی رو تو صفحه اصلیت میخوای نمایش بدی) تا ببینم میتونم کمکت کنم.

    مشكل اينجاست كه تنها آپلود كردن اين فايل در هاست باعث اين كار نميشه
    من بايد اين صفحه رو به قالب اصلي لينك كنم

    والله من هنوز منظورتون رو از لینک کردن نفهمیدم یعنی چی؟

  • کوزه

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۷

    برعکس من منظورشو از لینک کردن فهمیدم ولی جوابشو بلد نیستم :D

    میدونی دوسته خوبم

    به زبونه خیلی خیلی ساده و لری میشه این:

    بعد نوشتن ادرس وبسایت در ادرس بار و زدنه دکمه اینتر ابتدا یه صفحه به صورت لودینگ باز بشه

    یعنی یه صفه با کد اچ تی ام ال دلخواه و طراحی دلخواه من که خودم کاره طراحیشپو کردم

    بعد درون این صفحه یه جا نوشته شده (برای ورود به صفحه اصلی سایت کلیک کنید) همین

    بعد با کلیک روی این نوشته یا این عکس که میتونه هر چیزه دیگه ای هم باشه وارد صفحه اصلی سایت میشیم

    میدونی مشکل اینجاس که از بس این سوال ابتدایی و اماتوری هست انقدر واسه باسخ دادنش گیج شدید اخه مشکل از سواله چون خیلی ابتداییه وگرنه جوابش اصلا سخت نیس فقط ما بلد نیستیم!!

  • کوزه

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۲

    يو هاهاها . اخرش بعده كلي بيداري كشيدن جوابه كلي از سوالامو يافتم

    مثلا يكيش همين مشكل لودينگ ساختن بود كه من اينطوري حلش كردم

    سيستم وردبرس رو توي يه پوشه مثلا به اسمه blog يا هرچيزه ديگه اي نصب كردم

    بعد صفحه اي كه ماله خودم بود رو با نام همون index يا home درون دايركتوري اصلي گذاشتم و تويه اين صفحه يه لينك زدم به پوشه اي كه وردپرس نصبه توش

    وسلام تموم شد . اين مشكل واسه من حل شد ديگه

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۴

    ;-) آفرین این موضوع بارها مطرح شده بود . خوبه که خودتون به جواب رسیدین .

    موضوع رو به حل شده تغییر بدهید .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • سعید جعفری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۷

    آقااااااااااااااااا
    صبر كنيد
    من نگرفتم بايد چيكار كنم ؟؟!!!!!!!!!!

    >>>>سيستم وردبرس رو توي يه پوشه مثلا به اسمه blog يا هرچيزه ديگه اي نصب كردم بعد صفحه اي كه ماله خودم بود رو با نام همون index يا home درون دايركتوري اصلي گذاشتم و تويه اين صفحه يه لينك زدم به پوشه اي كه وردپرس نصبه توش>>>>

    چجوري لينك كردن براي من مهمه
    من تو همون صفحه اي كه index هست فايل هم رو با كدهاي html خودم آپ كردم
    اگر ممكنه نحوه كار رو با توضيحات برام بگين

    ممنون

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۷

    ببین دوست عزیز لازم به کار بالا نیست.تو فایلت رو بساز.بعد برو .htaccess رو ادیت کن.خط زیر رو بذار توش:
    DirectoryIndex index.html index.php
    این دستور میده که اول فایل index.html لود بشه.اگر وجود نداشت بره index.php رو لود کنه.حالا میتونی توی اون فایل که ساختی به index.php لینک بدی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی
  • navvab shekari

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۶

    این کار رو انجام دادم اما باز هم برمیگرده به همون html

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.