انجمن

منی که چیزی نمیدونم چیکار کنم  (۲ نوشته)

• dodgy

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۵ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳

سلام به مدیر محترم سایت وردپرس فارسی...من یه وبلاگ نویس هستم اما نه در حدی که بتونم یه قالب طراحی کنم و با کدهای زمان Html آشنایی ندارم...و فکر کردم ساخت یه سایت و راه اندازیش راحته و برای امتحان یه فضای رایگان از یکی از سایتهایی کع تو این زمینه بود گرفتم...حالا نمیدونم باید با این سایت و فضا چیکار کنم و از طرفی نصب وردپرس فارسی رو هم بلد نیستم...من از چیزایی که تو سایتتون راجب نصبش میگید چیزی نمیفهمم یعنی تو هر قسمتی یه گیر دارم...میخواستم بگم اگه واستون مقدوره واسم وردپرس رو روی سایت بزارید میدونم دادن پسوردم یه اشتباهه اما چون این فضا رایگانه و هر کسی میتونه بگیره پس مشکلی نداره....لطفا اگه از شناسه یاهو استفاده میکنید بهم بدید تا راجب مشکلم بیشتر توضیح بدم ..... yahoo Id >> mohammad_m380

• بهرنگ

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    # نوشته شده: ۱۵ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۸

در انتخاب عنوان تاپیک دقت بفرمایید.
    برای حل مشکلات خودتون هم که شده ، کار های زیر رو انجام بدید :
    1_ بخش مستندات رو حتماً مطالعه بفرمایید.
    2_اگر مشکلاتتون حل نشد ، با انتخاب عنوان مناسب و همچنین بخش مناسب ، مشکلتون رو مطرح کنید.
    3_همه ی مشکلاتتون رو در یک تاپیک مطرح نکنید و سعی کنید مشکلاتتون رو در تاپیک های جدا مطرح کنید.
    4_قبل از ارسال تاپیک حتماً در انجمن در مورد مشکلتون جستجو بفرمایید. تقریباً تمام مشکلاتی که شما باهاش مواجه شدید قبلاً در انجمن مطرح شده اند.

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها