سلام . دوستان یک سوال آیا امکان تبدیل بانک اطلاعاتی مطالب ( پست ها ) سیستم دیتا لایف به ورد پرس می باشد آیا تبدیل گری وجود دارد . :?
سلام . دوستان یک سوال آیا امکان تبدیل بانک اطلاعاتی مطالب ( پست ها ) سیستم دیتا لایف به ورد پرس می باشد آیا تبدیل گری وجود دارد . :?
کسی نبود جواب بده ؟ :-(
من چیزی ندیدم . می تونی از rss استفاده کنی که البته زیاد جالب نمی تونه باشه ...
من هم فکر نکم خیلی جالب شه ؟؟ البته اگه بشه . چون تگ بندی ها ادامه مطلب ورد پرس با دیتا لایف فرق می کند . و ادامه مطالب دیتالایف در Rss نیست !!! برای همین اگه از Rss اقدام شود نمی توان ادامه مطلب رو اتقال داد که سایت که می خواهیم این کارو کنیم همه مطالبش اصل در ادامه مطلب است . راه حل دیگری دوستان یا آقا نوید شما ندارید ؟
اگه بتونین قالبتون رو بهصورت Xtended RSS فایل خروجی وردپرس دربیارین میشه بهراحتی مطالب رو وارد وردپرس کرد.
nivahost گفت:
من هم فکر نکم خیلی جالب شه ؟؟ البته اگه بشه . چون تگ بندی ها ادامه مطلب ورد پرس با دیتا لایف فرق می کند . و ادامه مطالب دیتالایف در Rss نیست !!! برای همین اگه از Rss اقدام شود نمی توان ادامه مطلب رو اتقال داد که سایت که می خواهیم این کارو کنیم همه مطالبش اصل در ادامه مطلب است . راه حل دیگری دوستان یا آقا نوید شما ندارید ؟
فکر کنم این راهنما که محمد نوشته به دردتون بخوره. از همین روش می تونید برای این سیستم هم استفاده کنید.
ممنون از راهنمایی هایتان ، اگر شد حتما خبرش رو میدهم . @},-
چی شد حل شد مشکلتون؟
سلام ببخشید فراموش کردم ، خوب ظاهران تصمیم اون دوستان عوض شد ، یه VPS برای خودش گرفت داره با همان دیتا لایف سره کله می زند :D
سلام خدمت دوستان
من هم تصمیم گرفتم از دیتالیف به وردپرس بیام ولی نمی دونم چجوری بیام و اصلا تجربه کافی رو ندارم
لطفا بصورت کامل راهنمایی کنید
کسی نیست به سوال من جواب بده این مسئله رو یعنی کسی نمیدونه