سلام چه جوری توی وردبرس نسخه ۲.۷ قالب نصب کنم ؟؟؟ :|
اگه تصویری باشه چه بهتر
سلام چه جوری توی وردبرس نسخه ۲.۷ قالب نصب کنم ؟؟؟ :|
اگه تصویری باشه چه بهتر
شما باید قالب مورد نظرتون رو در آدرس /www/wp-content/plugins آپلود کنید و سپس ز طریق منوی سمت راست کنترل پنل ادمین، روی گزینه ی "نمایش" کلیک نموده و با کلیک نمودن بروی قالب مورد نظر آن را فعال کنید. همین ;-)
ممنون ولی مطمپنی باید توی Plugins بريزم !!!! آخه من تا اينجا ميدونم پلاگين براي هك ها و افزونه هاست و theme براي قالب . . . .
حالا توي كدوم پوشه بريزم ؟؟ پلاگين يا تم ؟؟
alighatta گفت:
شما باید قالب مورد نظرتون رو در آدرس /www/wp-content/plugins آپلود کنید و سپس ز طریق منوی سمت راست کنترل پنل ادمین، روی گزینه ی "نمایش" کلیک نموده و با کلیک نمودن بروی قالب مورد نظر آن را فعال کنید. همین ;-)
نصب شد !
بايد در پوشه themes آپلود بشه ;-)
همونجوری که دوستان گفتند در شاخه قالب themes بریزید و از منوی مدیریت اونو انتخاب نمائید.
شاد باشید. @},- ~O)
آخ ببخشید اصلا حواسم نبود داشتم جواب یک تاپیک دیگه رو هم میدادم جواباشون با هم قاطی شده :D
دوستان آیا در ورد پرس هم مانند جوملا وقتی قالب رو نصب می کنیم اطلاعات نمونه هم نصب می شه
آیا در وردپرس هم فایلهای قالب به صورت Quickstart هست.
ممنون از توجه و پاسختون
ebraml گفت:
دوستان آیا در ورد پرس هم مانند جوملا وقتی قالب رو نصب می کنیم اطلاعات نمونه هم نصب می شه
آیا در وردپرس هم فایلهای قالب به صورت Quickstart هست.
ممنون از توجه و پاسختون
http://forum.wp-persian.com/topic/13092#post-75510
سلام دوستان ایا برای قالب حتما باید اونو نصب کرد نمی شه اونو مانند وبلاگ ها (بلاگفا,میهن بلاگ و....) نصب کرد
ببراي شدنش كه ميشه اما چون پوسته يك سري عكس داره كه اونها بايد آپلود شه در ضمن زماني كه آپلود كرديد دوباره همه آدرس هارو بايد تغيير بديد كه اينكار عاقلانه نيست .
اقا یکی بگه چرا قالب نصب نمیشه مینویسه (نصب شکست خورد ) دریافت انجام نشد no working transports found