سلام
من جدیدا وقتی میخوام عکس آپلود کنم این پیغام رو نشون میده
پرونده فرستاده شده نمیتواند به /home/bootia/public_html/weblog/wp-content/uploads/2009/08 برود.
چطور می توانم حلش کنم؟
سلام
من جدیدا وقتی میخوام عکس آپلود کنم این پیغام رو نشون میده
پرونده فرستاده شده نمیتواند به /home/bootia/public_html/weblog/wp-content/uploads/2009/08 برود.
چطور می توانم حلش کنم؟
احتمالا مشکل از پرمیشن پوشه ی uploads هست ، پرمیشن رو روی 755 قرار بده ببین حل میشه. :D
ممنون برای جواب.
نه مال اون نیست. همه فولدرهای توی upload رو 777 گذاشتم
با اینکه سطح دسترسی ها 777 هست اون پیغام رو میده. حتی وقتی فولدرش رو پاک میکنم پیغام این که نمیتونه دایرکتوری بسازه رو میده.
چرا؟
بله .. دوستان من تمام پوشه های wp-content رو به 777 تغییر دادم و تمام احتمالات رو دز نظر گرفتم ولی بازم امکان آپلود نیست!!!!
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
سلام
سطح دسترسی wp-content روی ۷۵۵ هست؟
بله ... wp-content و تمام پوشه های داخلش روی 777 هستند ولی امکان آپلود نیست!!
این ترکیب رو امتحان کنین: سطح دسترسی Wp-content رو ۷۷۵ (یا ۷۵۵) و uploads رو ۷۷۷ قرار بدین.
php safe mode رو خاموش کنین.
سلام
با این ترکیب هم کار نکرد
من همچین مشکلی داشتم که با هاستم تماس گرفتم و اونها php safe mode رو برام خاموش کردن مشکل حل شد.
من هم چنین مشکلی دارم البته من با درون ریزی بک آپ چنین مشکلی دارم
دو تا سئوال دارم:
امکان داره بدون تماس با مدیر هاستینگ php safe mode رو خاموش کنم؟
راه دیگه ای برای درون ریزی هست؟
با سلام
شما باید سطح دسترسی فولدر 08 رو که داخل فولدر 2009 و اونم داخل upload هست رو تغییر بدید نه خود upload رو
البته این پاسخ رو من یک سال بعد دادم که الان شده upload/2010/08 و هیچ کار دیگه ای نباید بکنید .
دقت داشته باشید چون این گونه موارد انسان رو کلافه میکنه !!!
سلام
این php safe mode چی کار میکنه؟ آیا فعال بودنش بهتره؟
آیا تا بحال کسی از میهن بلاگ به وردپرس اومده و آیا جواب گو بوده؟
لطفا اگه کسی این کار رو کرده بگه ما هم کمی روحیه برای انتقال میهن بلاگمون به وردپرس بگیریم
papyrus گفت:
آیا تا بحال کسی از میهن بلاگ به وردپرس اومده و آیا جواب گو بوده؟
لطفا اگه کسی این کار رو کرده بگه ما هم کمی روحیه برای انتقال میهن بلاگمون به وردپرس بگیریم
با عرض معذرت
من این پست رو اشتباهی اینجا ارسال کردم