من فایل wp-config.php رو اک کردم و بعدش فکر می کنم با فنتستیکو اونو درست کردم و این باعث شد که همه چی بهم بریزه و حالا که اومدم اینجا خوندم فهمیدم . حالا راهی هست که همه چیز به حالت قبل خودش برگرده . من بکا هم نگرفته بودم.
فنتستیکو
من فایل wp-config.php رو اک کردم و بعدش فکر می کنم با فنتستیکو اونو درست کردم و این باعث شد که همه چی بهم بریزه و حالا که اومدم اینجا خوندم فهمیدم . حالا راهی هست که همه چیز به حالت قبل خودش برگرده . من بکا هم نگرفته بودم.
فنتستیکو
اگه فقط فایل wp-config.php پاک شده شما یه مشکل دارید : نمی دونید نام کاربری - رمز عبور و نام دیتابیستون چیه .
برای حل این مشکل باید به قسمت دیتابیس هاستتون برید و دیتابیسی که وردپرس ازش استفاده می کرد رو پیدا کنید.
حالا به قسمت mysql رفته و یک کاربر جدید بسازید و کاربر جدید رو به دیتابیس وردپرس متصل کنید و نام دیتابیس و نام و پسورد کاربر جدید رو وارد فایل wp-config.php کنید .
يه مشكلي كه منم بعد از Upgrade كردن به ورژن 2.3.1 داشتم اين بود كه تمام متنهاي فارسي به صورت علامت سئوال نشون داده ميشد. من هميشه فايل wp-config.php رو Move ميكردم اين دفعه دستي اطلاعات رو وارد كردم كه باعث به هم ريختگي شد و متوجه شدم مشكل از اين يك خط كد هست:
define('DB_CHARSET', 'utf8');
پاكش كردم درست شد.
موقع ارتقا به سری ۲.۳ بهتره اون دو خط مربوط به کاراکترهای دیتابیس رو خالی بذارین تا مشکلی پیش نیاد :)
Babak گفت:
يه مشكلي كه منم بعد از Upgrade كردن به ورژن 2.3.1 داشتم اين بود كه تمام متنهاي فارسي به صورت علامت سئوال نشون داده ميشد. من هميشه فايل wp-config.php رو Move ميكردم اين دفعه دستي اطلاعات رو وارد كردم كه باعث به هم ريختگي شد و متوجه شدم مشكل از اين يك خط كد هست:define('DB_CHARSET', 'utf8');
پاكش كردم درست شد.
حاجی درست شد. خیلی ممنون؟
کارت حرف نداشت
Gonahkar گفت:
موقع ارتقا به سری ۲.۳ بهتره اون دو خط مربوط به کاراکترهای دیتابیس رو خالی بذارین تا مشکلی پیش نیاد :)
فکر کنم این هم جواب بده همیشه (در مورد این مشکل) :
define('DB_CHARSET', 'latin1');
define('DB_COLLATE', 'latin1_swedish_ci');