انجمن


مشکل با کد در ساید بار  (۱۱ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۰

    سلام این کد رو وقتی در سایدبار استفاده می کنم داخل IE7 زمینه رو نارنجی میکنه ولی داخل فایرقاکس فقط تیترش نارنجیه یعنی هموم چیزی که می خواهم.
    کسی می دونه باید چه کارش کنم ؟

    <center>
    <li class=space_item><a href="/#">تبلیغات سایت</a></li>
    
     <a href="www.wp-persian.com" target="_blank"><img src="http://www.wp-persian.com/images/adv.gif"></a></li>
          <br>
                <br />
    
    </center>

    این کد کل اون بخش هست.

  • آقاي آخر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۳

    این مربوط به کد نویسی Css میشه که باید خودت درست کنی تو Css یکم تغییر بدی به راحتی درست میشه یا می خوای Csseto بزار تا یکی کمکت کنه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۷

    کدوم قسمتش رو بزارم ؟

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۷

    شما می تونید از این افزونه در فایرفاکس استفاده کرده و با کلیک بر روی CSS و بعدش view style information بر روی قسمت مشکل دار کلید کنید و در قسمت پایین کدی رو که با آدرس به شما می ده در این انجمن بذارید تا دوستان کمکتون کنند.
    من از بیشتر بلد نیستم که کمک کنم.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۳

    erwin گفت:
    شما می تونید از این افزونه در فایرفاکس استفاده کرده و با کلیک بر روی CSS و بعدش view style information بر روی قسمت مشکل دار کلید کنید و در قسمت پایین کدی رو که با آدرس به شما می ده در این انجمن بذارید تا دوستان کمکتون کنند.
    من از بیشتر بلد نیستم که کمک کنم.

    * (line 21)
    
    {
    
    font-size: 8.5pt;
    
    margin-top: 0pt;
    
    margin-right: 0pt;
    
    margin-bottom: 0pt;
    
    margin-left: 0pt;
    
    padding-top: 0pt;
    
    padding-right: 0pt;
    
    padding-bottom: 0pt;
    
    padding-left: 0pt;
    
    }
    
    a, a:visited (line 45)
    
    {
    
    text-decoration: none;
    
    color: #003366;
    
    }
    
    a:hover (line 50)
    
    {
    
    color: #e77817;
    
    }
    
    .space_item a, .space_item a:visited (line 535)
    
    {
    
    background-color: #ffd392;
    
    background-image: none;
    
    background-repeat: repeat;
    
    background-attachment: scroll;
    
    background-position: 0% 0%;
    
    width: 150px;
    
    border-bottom-width: 1px;
    
    border-bottom-style: solid;
    
    border-bottom-color: #005691;
    
    padding-top: 3px;
    
    padding-right: 3px;
    
    padding-bottom: 3px;
    
    padding-left: 3px;
    
    float: right;
    
    text-align: right;
    
    }
  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۴

    آدرس سایت یا بلاگتون هم بذارید

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۳

    farshidtm گفت:
    این مربوط به کد نویسی Css میشه که باید خودت درست کنی تو Css یکم تغییر بدی به راحتی درست میشه یا می خوای Csseto بزار تا یکی کمکت کنه

    erwin گفت:
    آدرس سایت یا بلاگتون هم بذارید

    سایت من نیست طراحیش دست منه http://www.Abadan-news.com

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۸

    این کد های زیر رو جایگزین کدهای خودتون کنید.
    در باقی پستهایی که می زنید سعی کنید که فاصله بین کدهاتون رو حذف کنید تا هم کمتر اسکرول بخوره و هم خواناتر باشه در انجمن.

  • و دلیل نارنجی شدنش اینه که هم عناوین و هم عکس های شما از class=space_item استفاده می کردند
  • <center>
    
    <li class=space_item><a href="/#" style="height: 22px">گالری عکس سایت</a></li>
    <p>
    <a href="http://abadan-news.com/gallery/">
    <img alt="فرصت طلایی" src="http://www.abadan-news.com/images/gallery-photo.gif" width="130" height="80" /></a></p>
    
    <li class=space_item><a href="/#" style="height: 22px">تبلیغات سایت</a></li>
    <p>
    <a href="http://abadan-news.com/ana/?page_id=4307">
    <img alt="فرصت طلایی" src="http://www.abadan-news.com/images/adv/khorramshahr_karoon/advlogokh.gif" width="130" height="70" /></a></p>
    
    </center>
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۹

    ا.

    erwin گفت:
    این کد های زیر رو جایگزین کدهای خودتون کنید.
    در باقی پستهایی که می زنید سعی کنید که فاصله بین کدهاتون رو حذف کنید تا هم کمتر اسکرول بخوره و هم خواناتر باشه در انجمن.

  • و دلیل نارنجی شدنش اینه که هم عناوین و هم عکس های شما از class=space_item استفاده می کردند
  • <center>
    
    <li class=space_item><a href="/#" style="height: 22px">گالری عکس سایت</a></li>
    <p>
    <a href="http://abadan-news.com/gallery/">
    <img alt="فرصت طلایی" src="http://www.abadan-news.com/images/gallery-photo.gif" width="130" height="80" /></a></p>
    
    <li class=space_item><a href="/#" style="height: 22px">تبلیغات سایت</a></li>
    <p>
    <a href="http://abadan-news.com/ana/?page_id=4307">
    <img alt="فرصت طلایی" src="http://www.abadan-news.com/images/adv/khorramshahr_karoon/advlogokh.gif" width="130" height="70" /></a></p>
    
    </center>

    اوکی مرسی .فقط الان یک مقدار فاصله نیاز داره از بالای هر لوگو

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۰

    لطفا کدی رو که در انجمن قرار داده می شه مجددا کپی نکرده و نقل قول کنید.
    ممنونم
    هر دو کد پاراگراف رو با کد زیر جایگزین کنید
    <p style="margin-top:0px";>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    m0jtaba
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۳

    سلام با تشکر این کد ها رو جای <P> بزارم دیگه ؟ گذاشتم جواب نداد.شاید اشتباه گذاشتم

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها