انجمن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۳

    سلام یک افزونه تصاویر تصادفی می خوام که اتوماتیک thamble کنه . این فارسی هم که توی بخش فارسی هاست عکس رو با حجم اصلی ولی با اندازه کوچک نشون میده که خیلی سایت رو سنگیین مینه . اگر به صورت جدولی یا افقی هم باشه که دیگه بهتر.

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۶

    از قالب Egallery استفاده کنید.
    البته از اونجائی که این قالب رایگان نیست نمیتونم لینک دانلودش رو بدم ولی میتونید با یه سرچ کوچک و سریع در گوگل پیدا کنید.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۶

    دوست عزیز این جواب گو نیست .

    افزونه random-image-widget
    با استفاده از این افزونه میتوانید در ابزارک خود, مسیری را مشخص کنید و تصاویر داخل پوشه را به حالت رندوم در ابزارک اجرا کنید.

    این همونی هست که در قسمت افزون های فارسی انجمن هست تنها مشکلش این هست که عکس ها رو بند انگشتی نمیکنه و با سایز واقعی لود میکنه که سرعت سایت رو در لحظه لود شدن خیلی پایین میاره.
    کسی راهی واسه بند انگشتی کردن این افزونه یا اینکه افزونه دیگه که 3 یا 4 تا عکس رو تصادفی از یک پوشه فراخونی کنه داره ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۵

    خب شما می‌خواین فقط یه سری تصویر بندانگشتی نشون داده بشه؟ یا این‌که اون تصاویر به‌جای خاصی لینک بشن؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۴

    به عکس های اصلیش لینک بشه

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۰

    چرا از این افزونه‌های ایجاد گالری استفاده نمی‌کنین؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۰۲:۱۰

    خیلی نمی خوام \ر دردسر باشه .شما چی \یشنهاد می کنید ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۶

    همینطورکه گناهکار جان گفتن از افزونه‌ی ایجاد گالری مثل nextgen استفاده کنید و برای نمایش تصاویر تصادفی از کد زیر استفاده کنید.

    <?php nggDisplayRandomImages(6,50,50); ?>

    توجه کد بالا برای افزونه‌ی nextgen میباشد.

    توضیح : عدد ۶ تعداد نمایش تصاویر نمایشی و دو عدد ۵۰ به ترتیب طول و عرض تصویر میباشد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    m0jtaba
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۴

    xray گفت:
    همینطورکه گناهکار جان گفتن از افزونه‌ی ایجاد گالری مثل nextgen استفاده کنید و برای نمایش تصاویر تصادفی از کد زیر استفاده کنید.

    <?php nggDisplayRandomImages(6,50,50); ?>

    توجه کد بالا برای افزونه‌ی nextgen میباشد.

    توضیح : عدد ۶ تعداد نمایش تصاویر نمایشی و دو عدد ۵۰ به ترتیب طول و عرض تصویر میباشد.

    وقتی افزونه NextGen رو نصب می کنم و آن را فعال می کنم با خطا مواجه میشم که میگه نمی تونه جدول دیتا بیس خودش را بسازه.باید چه کارش کنم ؟ لوکال تست کردم اصلا اینطور نمی شه.

  • vistaix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۲

    xray گفت:
    همینطورکه گناهکار جان گفتن از افزونه‌ی ایجاد گالری مثل nextgen استفاده کنید و برای نمایش تصاویر تصادفی از کد زیر استفاده کنید.

    <?php nggDisplayRandomImages(6,50,50); ?>

    توجه کد بالا برای افزونه‌ی nextgen میباشد.

    توضیح : عدد ۶ تعداد نمایش تصاویر نمایشی و دو عدد ۵۰ به ترتیب طول و عرض تصویر میباشد.

    مهدي جان ببخشيد اين افزونه خودش اتوماتيك عكس رو thamble ميكنه؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۸

    مهدي جان ببخشيد اين افزونه خودش اتوماتيك عكس رو thamble ميكنه؟

    بله این کار وُ انجام میده البته فقط برای عکس های داخل گالری

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.