سلام یک افزونه تصاویر تصادفی می خوام که اتوماتیک thamble کنه . این فارسی هم که توی بخش فارسی هاست عکس رو با حجم اصلی ولی با اندازه کوچک نشون میده که خیلی سایت رو سنگیین مینه . اگر به صورت جدولی یا افقی هم باشه که دیگه بهتر.
سلام یک افزونه تصاویر تصادفی می خوام که اتوماتیک thamble کنه . این فارسی هم که توی بخش فارسی هاست عکس رو با حجم اصلی ولی با اندازه کوچک نشون میده که خیلی سایت رو سنگیین مینه . اگر به صورت جدولی یا افقی هم باشه که دیگه بهتر.
از قالب Egallery استفاده کنید.
البته از اونجائی که این قالب رایگان نیست نمیتونم لینک دانلودش رو بدم ولی میتونید با یه سرچ کوچک و سریع در گوگل پیدا کنید.
دوست عزیز این جواب گو نیست .
افزونه random-image-widget
با استفاده از این افزونه میتوانید در ابزارک خود, مسیری را مشخص کنید و تصاویر داخل پوشه را به حالت رندوم در ابزارک اجرا کنید.
این همونی هست که در قسمت افزون های فارسی انجمن هست تنها مشکلش این هست که عکس ها رو بند انگشتی نمیکنه و با سایز واقعی لود میکنه که سرعت سایت رو در لحظه لود شدن خیلی پایین میاره.
کسی راهی واسه بند انگشتی کردن این افزونه یا اینکه افزونه دیگه که 3 یا 4 تا عکس رو تصادفی از یک پوشه فراخونی کنه داره ؟
خب شما میخواین فقط یه سری تصویر بندانگشتی نشون داده بشه؟ یا اینکه اون تصاویر بهجای خاصی لینک بشن؟
به عکس های اصلیش لینک بشه
چرا از این افزونههای ایجاد گالری استفاده نمیکنین؟
خیلی نمی خوام \ر دردسر باشه .شما چی \یشنهاد می کنید ؟
همینطورکه گناهکار جان گفتن از افزونهی ایجاد گالری مثل nextgen استفاده کنید و برای نمایش تصاویر تصادفی از کد زیر استفاده کنید.
<?php nggDisplayRandomImages(6,50,50); ?>
توجه کد بالا برای افزونهی nextgen میباشد.
توضیح : عدد ۶ تعداد نمایش تصاویر نمایشی و دو عدد ۵۰ به ترتیب طول و عرض تصویر میباشد.
xray گفت:
همینطورکه گناهکار جان گفتن از افزونهی ایجاد گالری مثل nextgen استفاده کنید و برای نمایش تصاویر تصادفی از کد زیر استفاده کنید.
توضیح : عدد ۶ تعداد نمایش تصاویر نمایشی و دو عدد ۵۰ به ترتیب طول و عرض تصویر میباشد.
وقتی افزونه NextGen رو نصب می کنم و آن را فعال می کنم با خطا مواجه میشم که میگه نمی تونه جدول دیتا بیس خودش را بسازه.باید چه کارش کنم ؟ لوکال تست کردم اصلا اینطور نمی شه.
xray گفت:
مهدي جان ببخشيد اين افزونه خودش اتوماتيك عكس رو thamble ميكنه؟
مهدي جان ببخشيد اين افزونه خودش اتوماتيك عكس رو thamble ميكنه؟
بله این کار وُ انجام میده البته فقط برای عکس های داخل گالری