siavash
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۹ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۵
سلام دوستان . من میخوام یک جمله دلخواه به قسمت description در متا تگ اضاف کنم ولی میدونید که All in One SEO Pack برای پست ها به صورت اتوماتیک این رو میسازه
البته جمله ای که میخوام بنویسم هم به این صورت هست(X کلمات ثابت هست) ; یعنی یک جمله که توش post title هم باشه
XXXXXXXXXXX post-title
mummified
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۶۹
#
۱۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۹
دوست گرامی اینی که شما میفرمائید نیست.
تا جایی که من تست کردم و در سایت خودم هم استفاده میکنم میشه هرکدوم رو جداگانه وارد کرد.
عنوان، توضیحات و حتی کلمات کلیدی رو میتونید متفاوت با متن بالائی وارد کنید.
NiMa.N
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۵۷
#
۱۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۸
يك سوال. اگه اون پايين قسمت seo رو خالي بزاريم seo ميشه خود به خود يا نه حتما" بايد پر بشه از خلاصه ي مطلب؟
parsa5564
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۴
با افزونه All in One SEO Pack برای هر پست به صورت جداگانه می تونید یه توضیح یا decription بنویسید.چطور؟خوب پایین هر پستی که دارید مینویسید قسمت مریوط به All in One SEO Pack هست.اونجا بنویسید.حالا اگه می خواید برای سایت یه decription بنویسید که به عنوان مثال توی سایت الکسا اونو به عنوان توضیح سایت شما نشون بده باید برید توی تنظیمات All in One SEO Pack اونجا توی قسمت description هر چی می خواید بنویسید.این میشه توضیحی در باره سایت شما که تغییر هم نمیکنه.اگه سوال دیگه ای داشتید اینجا می تونید پیدام کنید: http://www.irwindows7.com
behrooz0o
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۴۰
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۰
با سلام نمی دونم چرا افزونه در صفحات خودش رو نشون نمی ده منظورم اینه که تو سورس کد صفحه نیست!
سایتی که روش نصب کردم:
http://w
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۵
باید تابع wp_head رو توی پوسته استفاده کرده باشین.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
behrooz0o
agri
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۰۷
#
۱۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۳:۰۶
من این تابع <?php wp_head(); ?> را هم به header اضافه کردم ولی توضیحات و کلمات کلیدی این افزونه را نمیاره.
البته قالب فایل header جداگانه نداره. می تونه مشکل از این باشه؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۱۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۲
البته قالب فایل header جداگانه نداره. می تونه مشکل از این باشه؟
نه فکر نمیکنم. معمولن اگه wp_head رو توی پوسته بذارین٬ توضیحات افزونه هم میاد٬ شاید تنظیمات افزونهتون کامل نیست.
agri
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۰۷
#
۱۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۲
Gonahkar گفت:
نه فکر نمیکنم. معمولن اگه wp_head رو توی پوسته بذارین٬ توضیحات افزونه هم میاد٬ شاید تنظیمات افزونهتون کامل نیست.
آخه گناهکار جان من وقتی قالب رو به قالب reha تغییر میدم مشکل حل میشه ولی وقتی این قالبی که مدنظرم هست رو انتخاب می کنم فقط عنوان رو میاره و توضیحات و کلمات کلیدی رو نمیاره.
این کد بالا رو هم از روی قالب reha کپی کردم و قبل از تگ <head> قرار دادم ولی بازم درست نشد.
بهروز ازند
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۱۹
#
۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۰
دوستای گلم برای اطلاع از قابلیت های افزونه All in One SEO Pack می تونید از برگه پایین استفاده کنید که امیدوارم به اندازه کافی توضیح داده باشم
معرفی و آموزش پلاگین ( افزونه ) سئو وردپرس All in One SEO Pack