با سلام
افزونه ی wp-dtree-30 که برای آرشیو هست را نصب کردم اما اولا الان نمیتونم باهاش کار کنم . دوما یه پیغامی هم به این نام داده : برای ویرایش شکل و شمایل اصلی لطفا این فایل را ویرایش کنید
/wp-content/plugins/wp-dtree-30/style.php
با سلام
افزونه ی wp-dtree-30 که برای آرشیو هست را نصب کردم اما اولا الان نمیتونم باهاش کار کنم . دوما یه پیغامی هم به این نام داده : برای ویرایش شکل و شمایل اصلی لطفا این فایل را ویرایش کنید
/wp-content/plugins/wp-dtree-30/style.php
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید آموزش کاملش رو گذاشتم
پیروز باشید
http://forum.wp-persian.com/search.php?q=wp-dtree
یکی نیست مشکلمو حل کنه . میگن برو این لینک . یعنی چی خوب من رفتم اصلا ربطی نداشت .
اما اولا الان نمیتونم باهاش کار کنم
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید
پس اگه ربطی نداشت مشکلتون رو بهتر توضیح بدید.
برای ویرایش شکل و شمایل اصلی لطفا این فایل را ویرایش کنید
درباره استایل برنامه است که نیازی نیست به صورت پیشفرض با اون کاری داشتی باشی. چون تمام نیازت رو برطرف میکنه.
اینم یه عکس از تنظیمات برنامه به صورت فارسی
دوست عزیز من قبلا هم گفتم که در تب CSS Properties این قسمت مربوط به تنظیمات استایل شاخه های درختیه . که به صورت پیشفرض نیازی به تنظیم نداره. و فکر هم نمی کنم که نیاز باشه
که اگه خواستی دستکاری کنی. اندازه قلم.رنگ شمارنده قلم. نوع فونت قلم. رنگ فونت دسته ها. وقتی که باز می شود و وقتی که با موس حرکت م یکنید روش.....
حالا تصمیم با خودتونه.
اروین جان ممکنه منو ادد کنید و آدرس مدیریت سایت رو بدم که برام ۲ کار انجام بدی یکی این موضوعات . دیگری هم لینکدونی این ای دی من almas971@yahoo.com
این پست هنوز حل نشده باقی مونده . امیدوارم مدیران سایت اخطار ندهند. دقیقا 1 هفته هست که منتظر جوابم و من همینطور بلاتکلیف موندم . خواهشا درک کنید . من از نیوکم روی آوردم به وردپرس چون حس کردم سرعتش خیلی بالاتره . ممنون از همه ی دوستان گلم