انجمن


آموزش کامل برنامه WP-dTree (منوهای درختی)  (۱۱ نوشته)

  • محمود

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۳۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۱

    نحوه نصب:
    ابتدا پلاگین مربوطه رو از این لینک دانلود کنید

    سپس پلاگین رو فعال کنید ( افزونه ها-- نصب شده-- wp-dtree-30 -- سپس فعال کردن )
    بعد از نصب با موفقیت در صورتی که افزونه ارتقاء پیدا کرده بود آن رو به روزرسانی کرده و از آخرین نسخه پلاگین استفاده کنید

    سپس به قسمت تنظیمات وردپرس رفته و روی wp-dtree کلیک کنید

    در صورتی که بخواهید از ساختار های درختی این برنامه استفاده کنید کافی است که از اولین کادر در قسمت WP-dTree Settings گزینه های ((( Archives Categories Pages Links))) گزینه هایی که را قصد نمایش آنها را ندارید تیک کرده و بقیه را به حالت ازاد و انتخاب نشده قرار دهید.

    توجه: اولین گزینه تنظیمات Disable tree* می باشد که با ستاره قرمز رنگ مشخص شده. و به کاربران اخطار می کند که در انتخاب ها دقت کنید.

    در قسمت Top node name می توانید به فارسی نام بخش هایی رو که به ترتیب نوشته ( آرشیو- دسته ها- برگه ها- پیوندها) بنویسید

    و در انتهای بخش تنظیمات (Widget preview) می توانید پیش نمایشی از فعالیت های انجام شده توسط خودتان را مشاهده کنید. کافی است بعد از هر بار تنظیمات مورد نظر گزینه Update settings رو کلیک کنید.

    نحوه فعال سازی پلاگین :
    کافی است به این لینک رفته و طبق تنظیمات گفته شده از کدهایی که مورد نیازتان برای نمایش آرشیو، دسته ها، برگه ها و پیوند ها می باشد استفاده کنید

    مثال:
    فرض کنید من میخوام دسته های سایت رو به صورت درختی نمایش بدم
    کافیه کد زیر رو به جای کد ارشیو در سایدبار قالب خودتون قرار بدید.
    به همین سادگی

    <li>
    <h2>Categories</h2>
        <ul>
            <?php
                if (function_exists('wp_dtree_get_categories')){
                    wp_dtree_get_categories();
                }else{
                    wp_list_categories('show_count=1');
                }
            ?>
        </ul>
    </li>

    نمونه سایت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    miladcc - nima1976 - مهدی - Mostafa - srezay - tapartoor600 - milad200
  • nima1976

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۸

    من این پلاگین را نصب کردم و خیلی هم خوب بود فقط مشکل تو اینجاس که چپ به راست هستش چطوری میشه راست به چپش کرد ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    srezay - hosein01
  • amiiin

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۵

    سلام دوستان ميخواستم بدونم اين افزونه در سرعت لود سايت تاثير داره؟ اگه ارشيو موضوعه اي و ارشيو ماهيانه رو با اين افزونه بسازم؟چقدر سرعت لود سايت رو رو پايين مياره؟ و اينكه از لحاظ امنيتي مشكلي ندار؟bug????

  • abas65

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۵

    سلام - لطفا کمک کنین- من نتونستم اون کد دسته ها را با کد دسته ها در پوسته ایی که الان دارم استفاده میکنم جایگزین کنم- یعنی هر موقع این کارو میکنم یه نوشته های عجیب غریبی میاد توی تم سایتم- من الان از تم OldBlog 1.0 که در قسمت پوسته هاست دارم استفاده میکنم و حتما میخوام از همین تم هم استفاده کنم- اکه میشه تغییر داده ی این کدها را برای این پوسته برام بگارید-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۱

    سلام - لطفا کمک کنین- من نتونستم اون کد دسته ها را با کد دسته ها در پوسته ایی که الان دارم استفاده میکنم جایگزین کنم- یعنی هر موقع این کارو میکنم یه نوشته های عجیب غریبی میاد توی تم سایتم- من الان از تم OldBlog 1.0 که در قسمت پوسته هاست دارم استفاده میکنم و حتما میخوام از همین تم هم استفاده کنم- اکه میشه تغییر داده ی این کدها را برای این پوسته برام بگارید-

    سلام,
    اگر پوستتون از ابزارک پشتیبانی میکنه, از ابزارک افزونه استفاده کنین

  • abas65

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۰

    mostafa1990 گفت:

    سلام,
    اگر پوستتون از ابزارک پشتیبانی میکنه, از ابزارک افزونه استفاده کنین

    نه متاسفانه پشتیبانی نمیکنه- راه دیگه ایی نیست؟ یا برنامه ی دیگه ایی که درختی کنه دسته تا رو؟

  • hosein01

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۷

    سلام
    يک مشکل ديگه که داره اينه که گاهي زير شاخه را عقب تر از شاخه اصلي قرار مي ده مثلا اگر در اصل اين طوري باشه:
    قرآن کريم
    .....سوره بقره
    .........آيه الکرسي
    اين طوري نشون مي ده
    قرآن کريم
    .......سوره بقره
    .آية الکرسي

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۸۹ - ۲۲:۱۱

    hosein01 گفت:
    سلام
    يک مشکل ديگه که داره اينه که گاهي زير شاخه را عقب تر از شاخه اصلي قرار مي ده مثلا اگر در اصل اين طوري باشه:
    قرآن کريم
    .....سوره بقره
    .........آيه الکرسي
    اين طوري نشون مي ده
    قرآن کريم
    .......سوره بقره
    .آية الکرسي

    سلام, باید فایل style.php رو ویرایش کنید.
    پوسته دیگری رو بررسی کنید شاید هم مشکل از css پوسته باشه.

  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۵

    با سلام
    ممنون ميشم اين آموزش را يا بزاريد و در ايميل من خبر دهيد يا اينكه آموزش را هم به ايميل من بگزاريد با تشكر
    سوال درباره موضوعات سايت در وردپرس است
    سوال :
    در قسمت موضوعات مثلا چند تا موضوع به عنوان موضوع اصلي داريم مثل موضوع 1 و 2 و 3 حالا هركدام از اين موضوعات زير مجموعه هايي دارند
    سوال من اينجا است كه در صفحه اول سايت در قسمت موضوعات فقط موضوعات اصلي نمايش داده شوند و وقتي بروي يكي از آنها كليك ميكنيم برود در صفحه مربوطه آن موضوع و پستهاي موجود در آن موضوع را نمايش دهد اما با اين تفاوت كه در قسمت موضوعات به جاي موضوعات اصلي فقط زير مجموعه هاي آن موضوع را نشان دهد
    ممنون ميشم اين آموزش را به من و ديگر كاربران بدهيد منتظر جواب شما بي صبرانه هستم

  • jay-rch

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۴

    نميخوام درختي باشه
    ميخوام در صفحه اول جاي موضوعات فقط موضوعات اصلي نمايش داده شود مثلا 1و2و3 انها موضوعات اصلي هستند و هركدوم هم زير مجموعه هاي دارند مثلا موضوع 1 زير مجموعه هاش : من . تو . او .
    حالا فقط در صفحه اول جاي موضوعات فقط موضوع اصلي باشه 1 باشه وقتي كليك كردم بره صفحه لينكش يا همون آيديش و پستهاي اون كتگوري(1) را نشان دهد و در قسمت موضوعات زير مجموعه هايش باشد ديگه 1و2و3 نباشه به جاش من.تو.او باشه
    منتظرم
    ممنون ميشم كامل توضيح دهيد و با كدها
    يا حق

  • najii

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    سلام ممنون از آموزش های شما.
    من از نسخه انگلیسی این برنامه استفاده می کنم و مشکلم در تراز نبودن ستون ها هست و لازم بذکره که زیر دسته ها و دسته ها با هم قاطی هستند!(azuzanjan.ir) احتمالا با کدنویسی حل میشه. ممنون میشم کسی کمکم کنه.

درباره‌ی این موضوع