انجمن


لینک فارسی را به صورت یونیکد داشته باشم  (۹ نوشته)

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۵

    سلام.
    من لینکهام رو به .html تغییر دادم. ضمن اینکه آدرس url هر پست به نام همون پسته.
    /%postname%.html
    مشکل من اینه که در آدرس url وقتی فارسی هم داشته باشه در address bar یا status bar به صورت کاراکترهای اجق وجق نشون میده
    در حالی که سایتی رو دیدم که از وردپرس استفاده میکرد و لینکش با وجود اینکه فارسی بود کاملا فارسی نشون داده میشد. هم در ie و هم در firefox
    ضمن اینکه نمیخوام از post slug استفاده کنم و لینکم رو به صورت انگلیسی تایپ کنم.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۹

    مشکل من اینه که در آدرس url وقتی فارسی هم داشته باشه در address bar یا status bar به صورت کاراکترهای اجق وجق نشون میده

    این مشکلی برای شما ایجاد کرده؟ یعنی آدرس‌هاتون از کار افتاده؟ یا فقط از نظر زیبایی؟

    منظورتون از حروف نامفهوم چیزهایی شبیه این‌ه؟
    %d8%af%d9%86%db

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۰

    آدرسهام از کار نیافتاده. فقط از نظر زیبایی.
    میخوام متن فارسی صحیح نمایش داده بشه.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۳

    می‌شه لینک بدین؟

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۹

    Gonahkar گفت:
    می‌شه لینک بدین؟

    irdevs.com

  • WinBeta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۲

    من با یکی از کارمندهای گوگل در این مورد صحبت کردم و اون کاملاً نظرش این بود که از لینک های فارسی استفاده کنیم.

    ولی یک موضوع رو باید در نظر بگیرید، درست هست که لینک ها بصورت عجق وجق! نمایش داده میشه بخصوص در مرورگر IE اما مهم این هست که روبات گوگل اونها رو چطوری میبینه ؟ یونیکد بشن بهتر هست یا به همین حالت فعلی باقی بمونند ؟!

    چون با همین حالت عجق و جق! توی جستجوی گوگل صحیح نمایش داده می شوند.

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۳

    درسته ولی از نظر زیبایی اگه تو آدرس بار فارسی باشه بهتره. حتی در IE
    مشکل اینه چطور میشه این امکان رو بوجود آورد

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۹

    کسی نیست راهی به نظرش برسه ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۶

    بوسیله‌ی کد زیر
    <?php echo urldecode("%d8%a2%d9%86%d9%81%d9%84%d9%88%d8%a2%d9%86%d8%b2%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d9%88%da%a9%db%8c"); ?>
    میتونید کدهای داخل " رو نمایش بدید اما اون چیزی که شما میخواهید که تو آدرس بار درست نمایش بده فکر نمیکنم امکان پذیر باشه من که راهی پیدا نکردم و اون برمیگرده به مرورگر

درباره‌ی این موضوع