سلام
من سرچ کردم انجمن اما مشکلم حل نشد
من صفحاتم تو گوگل پیدا نمیشه یعنی اغلب پستها
یه مثال میزنم ببینید
http://www.bixbix.ir/1388/06/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%8A%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%84-700-%D8%A2%D9%8A%D9%83%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA-ico/
این ادرس یک پست من این ادرس تو گوگل هم میزنی صفحه رو پیدا نمیکنه
تو اکسپولورر بزنید ببینید باز میشه صفحه
مشکل چیه ؟؟؟ چرا اینجوریه ... حتی ادرس هم میدی تو گوگل مطلب پیدا نمیکنه ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید
گناهکار
کلیددار
بهترین پاسخ؟
# نوشته شده: ۳۴ دقیقه پیش
۱۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴
دوست عزیز٬ ایندکس کردن یا نکردن توی گوگل هیچ ربطی بهوردپرس نداره٬ کار وردپرس ساختن صفحات و نشون دادن اون به بیننده هست٬ و وقتی اینکار بهخوبی انجام میشه دیگه بقیهی امور ارتباطی با وردپرس پیدا نمیکنه.
-----------------------------------
دوست عزیز گنهکار اگه به ورد پرس ربطی نداره به کی ربط داره
گوگل مگه بازدید کننده حساب نمیشه
کار وردپرس ساختن و نشون دادن صفحات به بینندست ...این کی گفته ؟؟؟ کسی که ورد پرس ساخته این گفته ..؟؟؟؟ یا از خودت در اوردی گفتی ؟؟؟ اگه منبع داری بگو ببینم این جمله که گقتی صحت داره ؟؟؟ که کار وردپرس ساختن صفحات و نشون دادن اون به بیننده هست .. و دیگه هیچ چیزی به ورد پرس ربط نداره ؟؟؟؟؟؟
خوب بعد از خوندن معلومه جواب نداری بدی ..... جوابم بدی یه جواب سر بالا مبدب قفل میکنی تایپیک یه اخطار میزاری میری
به هر حا لیاقت مدیر و مدیریت ..بیشتر از ایناست ..... کار باید به کاردان بسپارند ......
به هر حال من منتظرم که این کلمه که گفتی ..کی گفته ؟؟؟
که کار وردپرس ساختن صفحات و نشون دادن اون به بیننده هست .. و دیگه هیچ چیزی به ورد پرس ربط نداره ؟؟؟؟؟؟