انجمن


نمایش متن بدون عکس  (۱۵ نوشته)

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۹

    سلام
    چکار کنم که با فراخونی تابع

    <?php the_content(__('more')); ?>

    عکس های موجود در متن نمایش داده نشوند ؟

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۸

    با افزونه Advanced Excerptاون چیزی که می خواستم محقق شد . دیگه ناامید شده بودم می خواستم یه افزونه خودم بنویسم دنبال یه نام مناسب میگشتم که اتفاقی به این افزونه بر خوردم . خودمم هنوز باورم نشده که به چه آسونی مشکلم حل شد .
    یه سوال دیگه هم داشتم که فکر کنم با این افزونه حل بشه فقط مسئله اینه که تنظیمات این افزونه بصورت کلی هست و نمی دونم راهی هست که بشه بصورت محلی تنظیمات خاصی ر اعمال کرد ؟
    (لطفا همونجایی که سوال دیگرم پرسیده شده جواب بدین . مرسی )

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳

    چرا از the_excrept استفاده نمی‌کنین؟

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۶

    چون the_excrept چکیده مطلب رو نشون می ده ولی من می خوام عکس اول پیوست شده به متن رو با افزونه فراخونی کنم و بعد کل مطلب و در آخر با استفاده از لینکی در انتهای صفحه فقط عکس ها رو در صفحه ای مجزا نمایش بدم

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۴

    از افزونه ی limit-post استفاده کنید و محدودیت کاراکتر ها رو یک عدد خیلی بزرگ بزارید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lib-lord
  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۰

    Mizsia گفت:
    از افزونه ی limit-post استفاده کنید و محدودیت کاراکتر ها رو یک عدد خیلی بزرگ بزارید.

    با این افزونه قبلا کار کرده بودم ولی هر چی گشتم پیداش نکردم می شه لطف کنید و این افزونه رو برام بفرستید و یا اینکه اینجا بزارید ؟
    مرسی

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۹

    کافیه توی گوگل جستجو کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lib-lord
  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

    Mizsia گفت:
    از افزونه ی limit-post استفاده کنید و محدودیت کاراکتر ها رو یک عدد خیلی بزرگ بزارید.

    متاسفانه این افزونه ای که پیدا کردم جواب نمی ده

    <?php
    /*
    Plugin Name: Limit Posts
    Plugin URI: http://labitacora.net/comunBlog/limit-post.phps
    Description: Limits the displayed text length on the index page entries and generates a link to a page to read the full content if its bigger than the selected maximum length. 
    Usage: the_content_limit($max_charaters, $more_link)
    Version: 1.1
    Author: Alfonso Sanchez-Paus Diaz y Julian Simon de Castro
    Author URI: http://labitacora.net/
    License: GPL
    Download URL: http://labitacora.net/comunBlog/limit-post.phps
    Make: 
    In file index.php 
    replace the_content() 
    with the_content_limit(1000, "more")
    */
    
    function the_content_limit($max_char, $more_link_text = '(more...)', $stripteaser = 0, $more_file = '') {
    $content = get_the_content($more_link_text, $stripteaser, $more_file);
    $content = apply_filters('the_content', $content);
    $content = str_replace(']]>', ']]>', $content);
    
    if (strlen($_GET['p']) > 0) {
    echo $content;
    }
    else if ((strlen($content)>$max_char) && ($espacio = strpos($content, " ", $max_char ))) {
    $content = substr($content, 0, $espacio);
    $content = $content;
    echo $content;
    echo "<a href='";
    the_permalink();
    echo "'>"."..."."</a>";
    echo "<br><br>";
    echo "<a href='";
    the_permalink();
    echo "'>".$more_link_text."</a></p>";
    }
    else {
    echo $content;
    }
    }
    
    ?>

    این هم محتوای فایل limit-post.php افزونه
    روی پوسته پیشفرض هم تست کردم ، همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی جواب نداد .

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۶

    چیکار کردی که جواب نداد...به جای the_content خودت باید از

    <?php
    the_content_limit(1000000, more)
    ?>

    استفاده کنی.

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۳

    Mizsia گفت:
    چیکار کردی که جواب نداد...به جای the_content خودت باید از

    <?php
    the_content_limit(1000000, more)
    ?>

    استفاده کنی.

    بله می دونم همین کار رو کردم ولی نشد

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۹

    چه اتفاقی افتاد که نشد...تا توضیح ندی چی شد ، صفحه index تو نزاری ، و آدرس جایی که این کار رو انجام دادی روش (سایت) رو ندی ، نمیشه کمک دیگه ای بهت کرد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۹

    محتویات فایل single.php

    <?php include('header.php');?>
    <div class="content">
    	<div id="newsbox">
    
    			<?php if (have_posts()) : ?>
    			<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
                	<div id="newstitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" ><?php the_title(); ?></a></div>
                    <div style="width:100%;">
    					<?php if(get_post_custom_values('code')) : ?>
                        <br />
                        <?php echo "کد : ".get_post_meta($post->ID, 'code', true); ?>
                        <br />
                        <?php endif; ?>
                    </div>
                    <div style="width:100%;">
                    <img src="<?php post_image('', false, false); ?>" style="padding:0 0 0 10px; border:0; margin:0; 		                margin-top:13px;" align="right"   />
                    </div>
                    <div style="width:100%;">
    					<?php if(get_post_custom_values('power')) : ?>
                        <br />
                        <?php echo "قدرت : ".get_post_meta($post->ID, 'power', true); ?>
                        <br />
                        <?php endif; ?>
                        <?php if(get_post_custom_values('vlength')) : ?>
                        <?php echo "طول شناور : ".get_post_meta($post->ID, 'vlength', true); ?>
                        <br />
                        <?php endif; ?>
                    </div>
                    <div id="newstext"><?php the_content_limit(50,more); ?></div>
                    <?php endwhile; else: ?>
    			<?php endif; ?>
    
    	</div>
    </div>
    <?php include('sidebar.php');?>
    <?php include('footer.php');?>

    روی لوکال دارم کار می کنم . اتفاقی که می افته اینه (محتویات page source )

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Damen</title>
    <link href="http://localhost/Damen/wp-content/themes/Damen/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    
    <body>
    <div class="site">
    	<div class="logo"></div>
        <div class="navbar">
            <a href="http://localhost/Damen">صفحه اول</a>
    
            <a href="http://localhost/Damen/?category_name='services'">خدمات</a>
            <a href="http://localhost/Damen/?category_name='trading'">بازرگانی</a>
            <a href="http://localhost/Damen/?pagename=پروژه ها">پروژه ها</a>
            <a href="http://localhost/Damen/?category_name='news'">اخبار</a>
            <a href="http://localhost/Damen/?pagename=جستجو">جستجو</a>
            <a href="http://localhost/Damen/?pagename=تماس با ما">تماس با ما</a>
    
      </div><div class="content">
    	<div id="newsbox">
    
    						            	<div id="newstitle"><a href="http://localhost/Damen/?p=14" >تست خبری</a></div>
                    <div style="width:100%;">
    					                </div>
                    <div style="width:100%;">
                    <img src="http://localhost/Damen/wp-content/uploads/2009/08/04.jpg" style="padding:0 0 0 10px; border:0; margin:0; 		                margin-top:13px;" align="right"   />
    
                    </div>
                    <div style="width:100%;">
    					                                    </div>
                    <div id="newstext"><p>این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری استاین یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است این یک متن تست خبری است</p>
    <p>این یک متن تست خبری است</p>
    <p><img class="alignnone size-full wp-image-20" title="04" src="http://localhost/Damen/wp-content/uploads/2009/08/04.jpg" alt="04" width="1008" height="576" /></p>
    <p>این یک متن تست خبری است</p>
    <p>این یک متن تست خبری است</p>
    <p>این یک متن تست خبری است</p>
    
    </div>
    
    	</div>
    </div>
    <div class="sidebar">
        <div id="categories-3" class="widget_categories"><h2 class="widgettitle">دسته‌ها</h2>
    		<ul>
    	<li class="cat-item cat-item-3"><a href="http://localhost/Damen/?cat=3"  title="نمایش ‌همه‌یی نوشته‌ها درباره موضوع اخبار" rel="nofollow">اخبار</a>
    </li>
    	<li class="cat-item cat-item-5"><a href="http://localhost/Damen/?cat=5"  title="نمایش ‌همه‌یی نوشته‌ها درباره موضوع بازرگانی" rel="nofollow">بازرگانی</a>
    
    </li>
    	<li class="cat-item cat-item-4"><a href="http://localhost/Damen/?cat=4"  title="نمایش ‌همه‌یی نوشته‌ها درباره موضوع خدمات" rel="nofollow">خدمات</a>
    </li>
    	<li class="cat-item cat-item-7"><a href="http://localhost/Damen/?cat=7"  title="نمایش ‌همه‌یی نوشته‌ها درباره موضوع شناور برای فروش" rel="nofollow">شناور برای فروش</a>
    </li>
    	<li class="cat-item cat-item-9"><a href="http://localhost/Damen/?cat=9"  title="جهت نمایش در صفحه اول و در آرشیو" rel="nofollow">ویژه</a>
    </li>
    		</ul>
    </div><div id="jalali-archive" class="jarchive_widget"><h2 class="widgettitle">آرشیو</h2>
    
    <ul>	<li><a href='http://localhost/Damen/?m=138807' title='مهر ۱۳۸۸'>مهر ۱۳۸۸</a></li>
    	<li><a href='http://localhost/Damen/?m=138806' title='شهریور ۱۳۸۸'>شهریور ۱۳۸۸</a></li>
    	<li><a href='http://localhost/Damen/?m=138805' title='مرداد ۱۳۸۸'>مرداد ۱۳۸۸</a></li>
    </ul></div><div id="pages-3" class="widget_pages"><h2 class="widgettitle">برگه‌ها </h2>
    		<ul>
    			<li class="page_item page-item-51"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=51" title="آرشیو">آرشیو</a></li>
    <li class="page_item page-item-8"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=8" title="تماس">تماس</a></li>
    
    <li class="page_item page-item-11"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=11" title="تماس با ما">تماس با ما</a></li>
    <li class="page_item page-item-46"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=46" title="جستجو">جستجو</a></li>
    <li class="page_item page-item-3"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=3" title="خوش آمدید">خوش آمدید</a></li>
    <li class="page_item page-item-2"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=2" title="درباره">درباره</a></li>
    <li class="page_item page-item-31"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=31" title="پروژه ها">پروژه ها</a>
    <ul>
    	<li class="page_item page-item-34"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=34" title="پروژه اول">پروژه اول</a>
    	<ul>
    		<li class="page_item page-item-39"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=39" title="فاز اول">فاز اول</a></li>
    
    	</ul>
    </li>
    	<li class="page_item page-item-36"><a href="http://localhost/Damen/?page_id=36" title="پروژه دوم">پروژه دوم</a></li>
    </ul>
    </li>
    		</ul>
    		</div><div id="meta-3" class="widget_meta"><h2 class="widgettitle">اطلاعات</h2>
    			<ul>
    			<li><a href="http://localhost/Damen/wp-admin/">مدیر وبلاگ</a></li>			<li><a href="http://localhost/Damen/wp-login.php?action=logout&_wpnonce=6c2796911c">بیرون رفتن</a></li>
    
    			<li><a href="http://localhost/Damen/?feed=rss2" title="این وبلاگ را با استفاده از RSS پیگیری کنید.">پیگیری نوشته‌ها با<abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr></a></li>
    			<li><a href="http://localhost/Damen/?feed=comments-rss2" title="پیگیری دیدگاه‌های تازه برای ‌همه‌ی نوشته‌ها با RSS">پیگیری دیدگاه‌ها با <abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr></a></li>
    			<li><a href="http://wordpress.org/" title="با نیروی وردپرس ، بهترین ابزار وبلاگنویسی جهان">WordPress.org</a></li>
    						</ul>
    </div></div><div class="footer">
        	<p> © 2009. Azer Qara Deniz Co.(LTD.), All rights reserved </p>
    
        </div>
    </div>
    </body>
    </html>

    که ابتدا عنوان ، سپس عکسی که با استفاده از افزونه فراخونی می شه . بعد متن کامل که دربردارنده عکس ابتدایی نیز هست نمایش داده می شه

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۸

    همه چیز به نظر من درسته و این باید کار کنه ، چون همین توی پوسته ی پیش فرض کار میکنه...میتونی یه سری تغییرات بدی ببینی آیا مشکل از اونه یا نه...
    header و footer و sidebar رو include نکن...و با استفاده از دستور خودشون ، get_header و... صداشون بزن. ببین توی header ، تابع wp_head(); رو داری یا نه و توی footer ببین wp_footer(); رو داری؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lib-lord
  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۷

    فقط یه اختلالی که ایجاد شده اینه که کارکرد

    <?php the_excerpt(__('more')); ?>

    دیگه بصورت پیشفرض عمل نمی کنه و از تنظیمات افزونه ای که گفتم پیروی می کنه

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۱

    با توجه به توضیحات اینجا مشکلم حل شد.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها