انجمن


چگونه می‌توانم فایل mo یک افزونه یا پوسته را بشناسانم؟  (۲۶ نوشته)

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۵

    آقا من ترجمه کردم حدود 22 تا افزونه رو منتها نمی‌دونم که چجوری باید این فایل‌های mo رو بشناسونم به bbpress یا wordpress کسی می‌دونه؟

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۴۹

    منم دقیقا همین مشکل رو دارم با کوبریک کل فایل های کوبریک رو با مترجم سازگار کردم بعد هم ترجمه الان هم فایل mo آمادست ولی نمی دونم باید چی کار کنم؟ ؟؟؟ :-/
    کمک ... :-(

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۵۵

    علی جان من فکر کنم همه‌اش رو باید توی یک فایل بریزیم :-)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۰۳

    خوب اینطوری دیگه نمیتونیم یک فایل mo جدا برای هر قالب بدیم ؟؟؟ /:) :-/

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۰۵

    :> من دارم بررسی‌اش می‌کنم چرا می‌شه داد طرف فایل رو باز می‌:نه خودش اضافه می‌:نه زیر فایل اصلی

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۰۹

    منم دقیقا همین مشکل رو دارم با کوبریک کل فایل های کوبریک رو با مترجم سازگار کردم بعد هم ترجمه الان هم فایل mo آمادست ولی نمی دونم باید چی کار کنم؟ ؟؟؟ :-/
    کمک ...

    برای کوبریک دیگه چنین چیزی لازم نیست. من تو فایل های ترجمه کل استرینگ های وردپرس رو گنجوندم. از جمله برای کوبریک ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند
  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۲

    برای کوبریک دیگه چنین چیزی لازم نیست. من تو فایل های ترجمه کل استرینگ های وردپرس رو گنجوندم. از جمله برای کوبریک ...

    من با استفاده از توابع e_ و __ اون استرینگ هایی رو هم که وجود نداشت رو اضافه کردم و اون ها رو هم ترجمه کردم که دیگه فایل های اصلی دست کار نشه و فقط با یه فایل mo قالب فارسی بشه

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۳

    خودش اضافه می‌کنه زیر فایل اصلی

    یعنی چی؟ :-/

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۲۶

    ببین من الان از مانی پرسیدم اطمینان دادش که مشکلی وجود نداره ما باید این کار رو بکنیم

    فایلی رو که ترجمه کردیم باید اسمش رو بگذاریم fa_IR و توی پوشه‌ی پلاگین یا تم قرارش بدیم خودش بقیه‌ی کارها رو انجام می‌ده همین :-)

    http://bbpress.org/forums/topic/how-can-i-define-a-mo-file-for-a-plugin?replies=3

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۳۳

    مانی بهتره که جدا باشه فایل‌ها خیلی بهتره که جدا باشه
    حتی کوبریک هم باید جدا باشه O:)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۳۷

    ایول ,-)
    دستت درست :-)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۴۰

    مانی بهتره که جدا باشه فایل‌ها خیلی بهتره که جدا باشه
    حتی کوبریک هم باید جدا باشه

    ولی پدر صاب بچه در میاد تا برای ترجمه با mo آمادش کنه :D :D :D ,-) ,-)

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۴۷

    فایلی رو که ترجمه کردیم باید اسمش رو بگذاریم fa_IR و توی پوشه‌ی پلاگین یا تم قرارش بدیم خودش بقیه‌ی کارها رو انجام می‌ده همین

    من الان برای تم تست کردم نشد ؟ :-( :-/
    ضد حال :-( :-(

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۵۳

    fa_IR گذاشتی اسمش رو؟
    پسوندش هم mo‌هستش؟
    کجا گذاشتیش؟

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۵۹

    fa_IR.mo گذاشتم تو فولدر کوبریک

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۲:۰۵

    ببین پوسته و خود فایل رو یک‌جایی برای دانلد بگذار بهتره توی همون مدیریت پروژه باشه من هم تستش کنم مرسی

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۳:۳۱

    http://www.zyblog.de/2006/01/15/localizing-wordpress-themes/
    2 jaa bayad az un domain estefaadeh kard :
    1. to tamame dastoorate __ v _e :
    <?php _e('Not Found','andreas09');?>
    va dovomin jaa ham vaghte init kardane theme :
    <?php load_theme_textdomain('andreas09');?>

    http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin#Internationalizing_Your_Plugin

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۳:۴۶

    اسم فایلتون باید اینطوری باشه: theme-name-folan-chiz-fa_IR.mo
    واسه پلاگین هم همینطوره٬ من واسه یه پلاگین ساختم و کار هم داد!

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۴

    اسم فایلتون باید اینطوری باشه: theme-name-folan-chiz-fa_IR.mo

    تست کردم نشد.
    اسمش رو گذاشتم: kubrick-fa_IR.mo , kubrick_fa_IR.php , theme-kubrick-fa_IR.mo
    و تو فولدر های کوبریک و لنگ قراردادم ولی کار نکرد :-/

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۳:۰۹

    نه اصلا این‌ةا نیستش اون 2 تا لینکی که من گذاشتم رو نگاه کن باید دومین بنویسیم برای تم ها این لینک‌ها رو از مانی گرفتم
    ما یک‌شنبه احتمالا یک جلسه‌ی فنی می‌گذاریم که این مساله رو حل کنیم اون‌جا

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۵۶

    من که هنوز به نتیجه ای نرسیدم ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۶

    اون theme-name-folan-chiz-fa_IR.mo فقط واسه تم/پلاگین‌هایی هست که domain رو فراخوانی کرده باشن٬ من کوبریک رو نگاه کردم٬ همچین کاری نکرده بود پس طبیعتن نمی‌شه از این روش استفاده کرد٬ تازه خیلی از جملات کوبریک هم با توابع __ و e_ نبودن٬ یعنی نمی‌شه با فایل mo ترجمه‌شون کرد!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند
  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۲

    من خودم استرینگ های کوبریک رو با __ و e_ درست کردم.
    حالا چه جوری باید دومین رو فراخونی کنم؟؟ :-/

  • مانی

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۵:۱۷

    لطفا این بحث رو ببینید :

    http://wp-persian.com/support/topic/71?replies=1#post-460

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۸:۰۶

    :-/

  • mazdakam

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    تشکر شده: ۱۲۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۴۱

    اینجا توضیح داده شده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Android

درباره‌ی این موضوع