به نام حق
قبل از هر چیز از اینکه نیت کمک به من را داردید متشکرم
بله همانگونه که قبلا گفتم آقا مانی اوضاع اینگونه هست که شرحس رفت !!
هاست بنده روی لینوکس و نه ویندوز و هرگز هم به ویندوز نخواهم رفت !!! و نسخه هم آخرین نسخه وردپرس که همان 2.3.1 + فارسی ساز ارائه شده توسط شما با نسخه 2.3.1 استفاده میکنم . برای ارتقا نسخه هم من آپگرید نکردم بلکه ترجیح دادم دوباره وردپرس را نصب کنم و البته ان را در دایرکتری ریشه !! البته قابل ذکر است که با توجه به تحقیقات بنده کلا نسخ 2 به بعد این مشکل را داریم !!
اول یک سوال دارم آیا باید مجوز های دسترسی فایل خاصی را تغییر بدهم مثلا 775 یا 777 قرار بدهم ؟؟ آیا باید فایل های class-phpmailer.php و فایل wp-mail.php را تغیر بدهم آیا فایل دیگری هم وجود دارد که مربوط به این کار باشد ؟؟
پشتیبان سرور من به من میگه که :
"1- ابتدا یک ایمیل در هاست خود بسازید. " ( خیلی وقت پیش این کار کردم!! )
"2- شما باید در قسمتی که یک Object از کلاس phpmailer ساخته می شود و تنظیمات آن برای ارسال انجام می شود، پارامتر نام کاربری و رمز را بر اساس ایمیلی که در هاست خود ساخته اید، تنظیم نمایید. "
"3- با اینکار ایمیل های شما از یک آدرس واقعی ارسال می شوند و به همین دلیل در مسیر فیلتر نمی شوند. "
"4- البته احتمالا نیازی به تغییر کد نباشد و در تنظیمات خود wordpress نیز بتوانید جایی برای ورود آدرس ایمیل و رمز آن پیدا کنید."
البته من از افزونه های ارسال نظران توسط نامه استفاده کردم ان هم نتوانست حرکتی انجام بدهد !!
خیلی خوشحال میشوم یکی بگه مشکل از کجا است ؟؟