سلام
از يكي از دوستانم شنيدم كه ورد پرس با تعداد ورودي ip بالا مشكل داره يعني اگه تعداد بازديد از سايتي كه از ورد پرس استفاده مي كنه زياد باشه از يه حد مجازي باعث مشكلاتي ميشه مانند مصرف زياد cpu سرور و كند لود شدن!!
مي خواستم ببينم اين مشكل در نسخه هاي جديد ورد پرس رفع شده يا نه؟
مممنون
اينم تجربه يك كسي كه با اين مشكل مواجه شده!!
نقل قول:
دوست عزیز این مشکلی که شما میگوید را من چند وقتی است که درگیر هستم و نتیجه ای که گرفته ام این است که دلیل فشار روی سی پی یو و البته میزان مصرف رم بالا به دلیل تعداد زیاد کوئری هایی است که وردپرس از پایگاه داده میگیرد و برای همین هم مخصوصا اگر تعداد افزونه ها زیاد باشد که دیگر هیچ چون وردپرس تنظیمات مربوط به افزونه ها را در دیتابیس نگه داری میکند و نه در فایل بنابراین وقتی تعداد درخواست ها بره بالا گند همه چیز میاد بالا
سایت ما که آدرسش را نوشته ام روی وردپرس هست و روزهایی از هفته ما بالای ۱۵۰ یوزر انلاین داریم و با اینکه روی سرور اختصاصی هستیم اما رم یک گیگ ما سریع پر میشود و سرور میخوابه
بعد از یک و نیم سال کار با وردپرس و البته اداره کردن سایتی با ۱۰۰۰۰۰ بازدید در ماه به این نتیجه رسیده ام که ممکن است که وردپرس برای وبلاگ سیستم خوبی باشد اما مسلما برای سایت و پرتال اصلا مناسب نیست
دارم روی جوملا فکر میکنم که سوئیچ کنم
شما هم مواظب باشید مثل ما یه هو بیدار نشید و ببنید که وردپرس نمیتوانه از عهده کار بر بیاد
حالا اين مشكل توو نسخه جديد رفع شده يا نه؟؟