انجمن

دوستان میتونن منو كمك كنن ؟  (۶ نوشته)

• u3fi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۱۷ سال پیش
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۱۷:۴۶

سلام خدمت شما دوستان و مدیران عزیز ، من به تازگی به جمع استفاده كنندگان از وردپرس جدید پیوستم و چندتا سوال برام پیش اومده كه ممنون میشم اگه دوستان لطف كنن و به طور كامل برام توضیح بدن . مرسی

هنگام ارسال مطلب ، نامك چیست و چه كاربردی دارد ؟
    در ارسال مطلب ، بازتاب چیست و چه كاربردی دارد ؟
    فایده پذیرفتن بازتاب و پذیرفتن دیدگاه چیست و این گزینه ها چه كاربردی دارند ؟
    سرعت نسخه جدید وردپرس ، چرا یه كمی از نسخه های قدیمی كند تره ؟
    چجوری میشه از تاریخ شمسی تو ورد پرس استفاده كرد ؟
    پلاگین چیه و بعد از آپلود كردن اون چجوری میشه ازش استفاده كرد ؟
    در هنگام ثبت نام دستی ، تفاوت بین شركت كننده و عضو و ویراستار و نویسنده و مدیر چیست ؟
    چجوری میشه امكانی رو فرام آورد كه نظر كاربران بعد تایید نمایش داده بشه ؟

• zxo003

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۱۹:۳۴

من به شخصه فقط 2 سوال جواب میدم آن هم ساده ترین ها را !!!!!

1- چجوری میشه از تاریخ شمسی تو ورد پرس استفاده كرد ؟

ج : از پلاگین که ترجمه آن برابر است با افزونه ، تاریخ جلالی که در آدرس زیر قرار دارد :

http://www.wp-persian.com/wp-jalali/

2- پلاگین چیه و بعد از آپلود كردن اون چجوری میشه ازش استفاده كرد ؟

ج : افزونه ها یک سری قابلیت های را به وردپرس اضافه میکنند ، کلا افزونه ها در هر ابزرای این کار را میکنند مثلا در روباه آتشین و ...

دوست من بهتر است شما صفحه مستندات فارسی را مطالعه کنید :

http://codex.wp-persian.com/index.php

• babak220

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۲

۱- نامک نام لاتین مطلب شما رو مشخص می کند برای مثال شما مطلبی در رابطه با گوگل می نویسید و عنوان آن 'اهداف گوگل' است اگر برایش نامک تعیین نکنید لینک شما به صورت site.com/1386/09/03/%20%70%70%80%30 در می آد (مثلآ)
    ولی وقتی نامک را مشخص می کنید به صورت site.com/1386/09/03/google_plans در می آید که هم برای رتبه سایتتان در موتور های جستجو مفید است و هم برای کاربران راحت تر.

2- بازتاب یا همان دنبالک یا همان TrackBack است که سایت های دیگر را از نوشتن مطلب شما مطلع می کند مثلآ شما مطلب در سایت من در رابطه با مرورگر فایرفاکس می بینید و شما هم مطلبی در همان رابطه نوشته اید ، پس می توانید به آدرس آن مطلب من بازتاب بفرستید تا بازدیدکنندگان سایت من از مطلب شما هم مطلع بشوند.

3-فایده بازتاب که مشخصه در بالا توضیح دادم ، دیدگاه هم همان نظر هست که خوب بهتره بپذیری که بازدیدکنندگان بتونن نظر خودشون رو اعلام کنند.

4- سرعت من احساس نکردم کندتر شده شاید دستگاه یا اینترنت شما کندتر شده است ، این سوال رو بهتره سایر دوستان که حرفه ای تر هستند جواب بدن.

5- در وردپرس فارسی تقویم جلالی وجود داره می تونید از قسمت پوسته ها > ابزارک آن را به ستون کناری منتقل کنید تا در آنجا دیده بشه.

6- پلاگین ها فایل هایی هستند که به یک سری کارهایی که خود نرم افزار به صورت پیش فرض نمی تواند بکند برای شما انجام می دهند مثلآ پلاگین مخصوص رای گیری ، پلاگین مخصوص انتشار گالری عکس و... که بستگی به نیازی که دارید می توانید آنها را در پوشه wp-content/plugins آپلود کنید و آنها را از قسمت افزونه ها فعال کنید و استفاده کنید. (نباید در استفاده از پلاگین زیاده روی کنید چون ضریب سرعت و امنیت را به شدت کاهش می دهد.)

7- به طور دقیق نمی دانم ، فقط این کار دسترسی کاربران رو مشخص می کنه مثلآ مدیر دسترسی کامل بر تمام قسمت ها داره ولی ویراستار فقط می تونه نوشته ها رو ویرایش کنه ، وقتی به درد بخوره که شما مثلآ بخوای کسی رو استخدام کنی که برات مطالبت رو ویرایش کنه و نخوای به جاهای دیگه دسترسی داشته باشه ، عضو هم می شه یک سری از اطلاعات رو طوری تنظیم کنی که فقط اعضا بتونن ببینن و کاربرد ها خاص خودش رو داره.

8- از قسمت گزینه های > گفت و گوها
    اونجا که نوشته 'پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود' زیرش یک چک باکس هست که نوشته 'یک مدیر باید همواره دیدگاه را بپذیرد' را تیک بزنید.

من تا هر جا سوادم قد داد برات نوشتم اگر کمی کاستی داره سایر اعضا لطف کنن تکمیلش کنن
    با تشکر

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600
  • mazdakam

آفلاین

تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۰:۴۴

آفرین هر دو تاییتون باحوصله و خوب جواب دادید آدم خستگیش در می ره وقتی می بینه به دیگران هم کمک می کنند

• u3fi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۱:۵۳

دست همتون درد نكنه واقعا ممنون

• navid

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    ۳ آذر ۱۳۸۶ - ۲۳:۴۳

نسخه جدید وردپرس در بسیار از قسمت ها سریعتر از قبلی ها شده ;)

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.