انجمن


طریقه جمع بستن یک مقدار php با یه عدد؟  (۱۰ نوشته)

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۸

    با سلام خدمت تمامی دوستان
    من درحال طراحی یه قالب برای فروشگاه هستم
    یه قسمت داره واسه خرید نقدی
    میخوام اگر کسی به اون صفحه رفت مقدار با هزینه پستی ( که من از قبل تایین کردم ) جمع بشه
    نمیدونم چه جوری بیان کنم تا متوجه بشین
    فرض کنید من میخوام مطلب ساعت 9 ارسال کنم و در سایت بنویسه ساعت 10 ارسال شده
    حالا من چه جوری در قالب سایت <?php the_time() ?> را با 1 جمع ببندم که برای کاربر بنویسه 10 ؟؟!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۲

    جمع بستن دو تا عدد مثل هزینه‌ی پستی٬ با اضافه کردن به ساعت خیلی فرق می‌کنه٬ شما کدوم رو می‌خواین انجام بدین؟

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۱

    من مثال زدم که بهتر متوجه بشین
    تصور کنید من میخوام از گزینه تگ برای درج قیمت محصول استفاده کنم
    حالا میخوام در خرید نقدی مقدار قیمت ( تگ ) با ۱۰۰۰ تومان جمع بشه و کاربر مبلغ نهایی را مشاهده کنه!
    <?php the_tags(); ?>+۱۰۰۰
    حالا من در قالب بندی سایت چه جوری و با چه دستوری به php بفهمونم که این مقدار را با 1000 جمع ببنده؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۵

    تصور کنید من میخوام از گزینه تگ برای درج قیمت محصول استفاده کنم

    از زمینه‌های دلخواه استفاده کنین٬ برچسب‌ها برای این کار اصلن مناسب نیستن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن
  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۸

    حالا واسه عمل جمع چیکار کنم؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۴

    از عملگر جمع (+) استفاده کنین!

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۰

    آره یادم میاد!
    ولی اینجوری ۵=۳+۲ جمع کنم یا اینجوری
    ۳
    ۲+
    -----
    ۵
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه امکانش نیست آدم را دست بسر نکنید!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۲

    mbdiran گفت:
    آره یادم میاد!
    ولی اینجوری ۵=۳+۲ جمع کنم یا اینجوری
    ۳
    ۲+
    -----
    ۵
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه امکانش نیست آدم را دست بسر نکنید!

    دوست عزیز دست به‌سر یعنی چی؟

    آیا شما بلدین دو تا متغیر عددی رو توی php با هم جمع کنین یا نه؟

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۱

    گناهکار جان کد کاملشو بی زحمت بزار اینجا

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۳۰

    alighatta گفت:
    گناهکار جان کد کاملشو بی زحمت بزار اینجا

    شما چه کدی میخواین؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.