سلام پوسته من ابزارک پشتيبانی نميکنه چطوری ميتونم به سايت بار کنارفزونه اضافه کنم ؟
دستی ميخوام اضافه کنم (نه اين که ابزارک فعال کنم ، چون اين کار رو کردم اما جواب نداد) کد نمايش آفزونه ها چيست؟
سلام پوسته من ابزارک پشتيبانی نميکنه چطوری ميتونم به سايت بار کنارفزونه اضافه کنم ؟
دستی ميخوام اضافه کنم (نه اين که ابزارک فعال کنم ، چون اين کار رو کردم اما جواب نداد) کد نمايش آفزونه ها چيست؟
هر افزونهای توابع مخصوص بهخودش رو داره٬ باید توابعش رو پیدا کنین و ازشون استفاده کنین.
Gonahkar گفت:
هر افزونهای توابع مخصوص بهخودش رو داره٬ باید توابعش رو پیدا کنین و ازشون استفاده کنین.
لطفا بگویید چجوری تابعش را پیدا کنیم
باید توی کدهای افزونه نگاه کنین تا تابعش رو پیدا کنین٬ هیچ روند ثابت و مشخصی نداره که مثلن من بگم توی خط ۳۵ رو نگاه کنین و برای همهی افزونهها یکجور باشه٬ با هم فرق میکنن.
تابع با چی شروع ميشه ؟ مشخصه ؟
(يعنی کدوم تابع هست؟)
من تابع پيوندها (لينک دونی) رو ميخوام اما در افزونه ها نبود
توابع توی php با عبارت function معرفی میشن. مثلن:
<?php
function this_is_test($arg1 = 'something') {
// some codes here...
}
?>
خوب لينک دونی تو پوشه پولينگ نبود همون لينکدونی که اورجينال رو خوده وردپرس هست ميگم
djary گفت:
خوب لينک دونی تو پوشه پولينگ نبود همون لينکدونی که اورجينال رو خوده وردپرس هست ميگم
لطفا ادرس سایتتون را بگویید
Gonahkar گفت:
توابع توی php با عبارت function معرفی میشن. مثلن:<?php function this_is_test($arg1 = 'something') { // some codes here... } ?>
یه سوالی دارم
ایا نام table ایجاد شده در دیتا بیس می شه تابع را پیدار کرد
منظورم اینه که نام table ایجاد شده همان تابع نیست؟
منظورم اینه که نام table ایجاد شده همان تابع نیست؟
نه٬ ممکنه فرق داشته باشن.
حالا نميشه تابع لينک دونيش رو بدين ؟ همون پيواندها منظورم هست
Gonahkar گفت:
نه٬ ممکنه فرق داشته باشن.
اگر می شه یه مقاله برای نحوه به دست اوردنش را بنویسید :D
چون این موضوع جدیدی هست و خیلی به درد می خوره
از زحمات شما ممنون
djary گفت:
حالا نميشه تابع لينک دونيش رو بدين ؟ همون پيواندها منظورم هست
برای پیوند ها داخلی خود ورد پرس باید از
<?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0'); ?>
استفاده کنی
یکی از مدیران لطف کند و بگوید چجوری تابع پلاگین ها را پیدا کنیم (تابع اصلی را) :)
ممنون ولی اين رو از کجا فهميدين ؟ (ميخوام بدونم)
djary گفت:
ممنون ولی اين رو از کجا فهميدين ؟ (ميخوام بدونم)
تمام تگ های وردپرس