roz
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶۱
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۲
سلام یک وب سایت دارم لینک دانلودش فیلتر شده پستاشم زیاده
چجوری الان میتونم کلی هم عکس ها هم لینک دانلود ادیت کنم
به طور مثال
http://www.dl.roz.ir/dl
این مسیر کلان هر چی تو سایت هست
به این مسیر عوض کنم
http://www.download.roz/dl
همچین کاری میشه کرد در ورد پرس ؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۵
از این افزونه استفاده کنین: http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/
roz
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۳
کار افزونه چه جوریه ؟؟؟؟؟
یعنی خودش خود کار کل ادرس ها رو عوض میکنه نیازی نیست دونه دونه عوض کنیم
از دیتا بیس یا مای اسکیو ال نمیشه کاری کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۰
کار این افزونه همونطور که از اسمش پیداست جستجوی یه عبارت توی پایگاه داده و جایگزین کردن اون با یه عبارت دیگهست.
roz
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۴
یه عبارت
من دارم میگم ۲۰۰۰ تا پست که میخوام یه تیکه اول لینک دانلودش یجا باهم عوض کنم
نمیدونم منظور من فهمیدین یا خیر
نصب کردم افزونرو
اما کار کردن باهاش چه جوریه ؟؟؟؟
Replace
داره
با
with
بعد یه
go
هم داره
الان چه جور 5000 تا لینک عکس با لینک دانلود که تو سایته
اول لینکاشو ادیت کنم ؟؟؟؟؟
roz
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵
Replace کردم
اینقد فایل پیدا کرد چه جور حالا عوض کنم
... in table posts, field post_content: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| - 5104 entries found
roz
آفلاین
عضو
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۱
اوه مای گاد بیچاره شدم
اون قسمتی که میخواستم ادیت کنم پاک شد
مثلا کل لینکا که
اولش اینجور بود
http://dl.roz.ir/dl بود
dl.roz.ir
پاک شد
الان میشه جاش اضافه کرد ؟؟؟ لینکی که میخوایم
:(
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۳
اگه پاک شدن نمیشه کاری کرد! باید دقت میکردین.
البته میتونین با مدیر سرویسدهندهتون صحبت کنین تا پشتیبان روزهای قبل رو برگردونه.
roz
آفلاین
عضو
#
۱۹ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۴
بک اپ مای اسکیوال ۱ ماه پیش داشتم ریختم روش حدود ۲۰ ۳۰ تا پست پر پر شد اما فدا سرت الان
یه توضیح میدی من این اوکی کنم ... فقط یه توضیح بده باز خراب کاری نکنم
ممنون
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۶
خب با استفاده از همون افزونه جستجو و جایگزینی رو انجام بدین٬ ولی دقت کنین که دوباره مشکلی پیش نیاد.
roz
آفلاین
عضو
#
۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۴
خوب چه جور جایگزین کنم ؟؟؟؟؟؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۲
شما افزونه رو فعال کنین٬ از بخش مدیریت٬ به صفحهی افزونه تشریف ببرین٬ الان به من بگین اونجا چی میبینین؟ تا من راهنماییتون کنم.
roz
آفلاین
عضو
#
۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۵
Replace
داره
با
with
که جلوش میشه نوشته نوشت
بعد یه
go
هم داره که با زدنش هم سرچ میکنه هم تبدیل بعد از زدنش
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۸
فرض کنین میخواین AAA رو از مطالبتون بردارین و بهجاش BBB بذارین٬ اینطوری میشه:
Replace:AAA
with:BBB
go
roz
آفلاین
عضو
#
۲۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۷
تنکیو دفعه اول جای with خالی گذاشتم بخاطر همین بود فکر کنم خراب شد
الان که عوض شده مونده دی ان سها ست شه
ممنونم
roz
آفلاین
عضو
#
۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۰
سلام مستر گناهکار
الان میخوام باز ادرس لینکی که عوض کردم عوض کنم
ادرس لینک های دانلود عوض میشه اما ادرس عکس های سایت تک و توک عوض شده بیشتر عکس ها ادرس قبلی میمونه هر کاری کردم عوض نشد مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گناهکار
آفلاین
کلیددار
#
۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۷
ادرس لینک های دانلود عوض میشه اما ادرس عکس های سایت تک و توک عوض شده بیشتر عکس ها ادرس قبلی میمونه هر کاری کردم عوض نشد مشکل چیه؟
منظورتون عکسهای توی مطالب هست؟
818
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۱۷
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۰
من این سوال رو یک جا دیگه مطرح کردم کسی منن را به اینجا راهنمایی کرد...
سلام .میخواستم سوال کنم که ببینم آیا افزونه ای هست که این کار را انجام مدهد: مثلا
لینک اول: http://*.it:3000.*.com
لینک دوم: http://*.it:4000.*.com
آیا افزونه ای هست که لین کهای تو کار یک مطلب را مانند بالا تغییر دهد؟
من امتحان کردم ولی این لینک های تو کار محتوای من رو عوض نمی کند...
مهدی
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۱۰۰
#
۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹
کاربر محترم ! کار این افزونه همینه، چرا برای شما کار نکرد، پیغام خطا داد یا چیز دیگری؟
818
آفلاین
عضو
#
۲۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۸
نه ببین من اول ازت عذز میخوام بعد من یک سیاره دارم در مورد فاضلاب شهری 19 سایت و وبلاگی که در مورد فاضلاب مینویسن مونیتور می کنه....اون وقت این سایتها در مطالبشون لینکهایی به سایتها و رفرنسهای خارجی دارن...من در اینجا سوالم اینکه هر یک از این سایتها از مدیریت محتوای خاصی استفاده میکند. چه طور می شود لینک های گوناگونی که این گونه سایتها دارند رو به یک لینک خاص برای کمپینمون تغییر بدهیم...
818
آفلاین
عضو
#
۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۸
سلام..در رابطه با wp - o - matic
می خواستم بدونم چه جوری می شه که افزونه به هنگام اورئن خوراک مطالب از سایتی بعضی از لینکهای مختلف رو عوض کنه .. مثلا من 10 فید لینک در یک پست دارم که 10 خبر گذاری برتر ایران رو لینک کرده میخواستم بدونم چه جوری میشه لینک همه این سایتها رو به لینک مثلا ...گوگل سویچ کرد....