انجمن


پایین آمدن سرعت لود به دلیل تعداد بالای مطالب  (۶ نوشته)

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۶

    دوستان سایت من در حدود 15000 تا مطلب و 16000 تا برچسب داره
    سرور سایت سرور قوی هست اما سرعت لود سایت پایین اومده
    به غیر از چند تا پلاگین ضروری بقیه پلاگین ها را کنسل کردم اما انگار هسته وردپرس تحمل تعداد بالای پست را نداره
    دیتابیس سایت الان حدود 160 مگا بایت حجم داره و نسبتاً سنگین هست
    خود سایت هم http://www.FreeBlog.ir هست

    سوال من از سروران این هست که غیر از نصب پلاگین کش راه دیگه ای هست که بتونم سرعت لود را بالا ببرم ؟
    دفعه آخری که پلاگین کش را نصب کردم که سیستمم را به هم ریخت

  • vistaix

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۱

    آقا سايتت فوق العاده عالي كار ميكنه.
    اصلا كندي من نديديم توش....

    از روي چي اينو ميگي؟

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶

    یه پلاگین کش پیدا کردم که ظاهراً این چند ساعت که نصب بود عملکرد خوبی داشت
    اگه تا 24 ساعت دیگه خوب کار کنه قاطی نکنه مشکل حله

    اسم پلاگین هم Hyper Cache هست
    برا کسانی که قصد استفاده دارن
    مرسی از پیگیریت دوست من

  • roz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۱
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۹

    سایت شما ا لان روی هاست باید باشه

    کم کم باید به فکر سرور باشی

    رنک الکسات باید زیر ۲۰۰۰۰ هیجا ساپورت نمیشی مگر سرور اختصاصی باشه

    تازه هر سروری هم ساپورت نمیکنه یه سرور قوی باید باشه

    با سی پی پی یو قوی

  • کوچی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۹
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۴

    freeblog گفت:
    یه پلاگین کش پیدا کردم که ظاهراً این چند ساعت که نصب بود عملکرد خوبی داشت
    اگه تا 24 ساعت دیگه خوب کار کنه قاطی نکنه مشکل حله

    اسم پلاگین هم Hyper Cache هست
    برا کسانی که قصد استفاده دارن
    مرسی از پیگیریت دوست من

    با سلام من نصب کردم و آون فایل هم ویرایش کردم و اینو گذاشتم define("WP_CACHE", true);
    الان فعال است یک کم میشه در باره تنظیماتش توضیح بفرمایید
    البته تصویری اگر امکانش هست
    مثال این قسمتها کدوم تیک بخوره:
    Statistics-1
    Configuration-2
    Configuration for mobile devices-3
    Compression-4
    و بقیه ممنون میشم و سوال آخر آیا تاثیر گذار بود و از امتحان در آمد؟

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۲

    بله کم کم باید به فکر سرور اختصاصی باشم

    kouchi جان
    در مورد تنظیمات پلاگین همین تنظیمات پیشفرضش خیلی خوب هست نیاز به دست کاری نیست
    بسته به بازدبد پست هاتون در 24 ساعت گذشته صفحات را کش می کنه و بعد از 24 ساعت آپدیت جدید جایگزین میشه
    برا من چون تعداد پست هام بالا هست خیلی تاثیر داشته
    اگه احساس می کنید سرعت سایتتون پایین هست استفاده کنید وگرنه نیازی نیست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    کوچی

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها