انجمن


چگونگی حذف نوشته های زیر سایت  (۹ نوشته)

  • almasonline
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۶

    با سلام
    من میخام این نوشته های زیر سایت نباشه . چطور باید اینکارو کنم

    http://up.iranblog.ir/3/1258680070.jpg

    این هم عکسش

  • kouchi
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۸
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۰

    شما میتونید بروید در پوشه footer.php اینها را ویرایش کنید

  • almasonline
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷

    ممکنه بگید چطور ویرایشش کنم ؟

  • NiMa.N
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۵

    ممکنه بگید چطور ویرایشش کنم ؟

    شما كدهاي پوشه footer.php خودتونو اينجا بزارين تا براتون ويرايشش كنيم

  • kouchi
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۸
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۸

    almasonline گفت:
    ممکنه بگید چطور ویرایشش کنم ؟

    بروید به cpanel بعد filmanmanager بعد wp-content بعد themes بعد به قالب جاری بروید اونجا فایل footer.php
    را ویرایش کنید یادت باشه برای فارسی نویسی اینکودینگ را بزار روی utf-8 بعد اون قسمتی را که میخوای بجاش هرچه دوست داری بنویس و save change بزن و بیا بیرون کار تمام است به همین سادگی!

  • almasonline
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۳

    این هم فوتر که در سرور رپیدشیر آپ کردم
    http://rapidshare.com/files/309798866/footer.php.html
    این هم در سروری دیگر
    http://www.uplod.ir/download.php?file=602478

  • kouchi
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۸
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۴

    almasonline گفت:
    این هم فوتر که در سرور رپیدشیر آپ کردم
    http://rapidshare.com/files/309798866/footer.php.html
    این هم در سروری دیگر
    http://www.uplod.ir/download.php?file=602478

    جناب من که کاملا توضیح دادم اگر هم به گفته دوستمان میخوای فوتر را بزاری اینجا راهش اینه نه آپلود روی رپیدشیر
    بزن روی نوشته کد اون بالای فیلد کدت کپی کن بزار اینجا و کد را ببندید بفرست اینجور:

    <div id="footer">
      <!--recent comments start -->
      <div class="footer-recent-posts">
        <h4><?php _e('Recent Posts','pbby'); ?></h4>
        <?php query_posts('showposts=5'); ?>
      <ul>
      <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
      <li>
      <strong><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent link to','pbby'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></strong><br />
      <small><?php the_time(__('m-d-Y','pbby')) ?></small>
      </li>
      <?php endwhile;?>
      </ul>
      </div>
      <!--recent comments start -->
    
      <!--recent comments start -->
      <div class="footer-recent-comments">
        <?php include (TEMPLATEPATH . '/simple_recent_comments.php'); /* recent comments plugin by: http://www.g-loaded.eu */?>
    
       <h4><?php _e('Recent Comments','pbby'); ?></h4>
      <?php src_simple_recent_comments(5, 60, '', ''); ?>
      </div>
      <!--recent comments end -->
    
      <!--about text start -->
      <div class="footer-about">
        <h4><?php _e('About','pbby'); ?></h4>
        <p><?php _e('Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.','pbby'); ?></p>
      </div>
      <!--about text end -->
    
      <hr class="clear" />
      </div><!--/footer -->
    </div><!--/page -->
    
    <!--credits start -->
    <div id="credits">
    <div class="alignleft"><a href="http://www.ndesign-studio.com/resources/wp-themes/">WP Theme</a> & <a href="http://www.ndesign-studio.com/stock-icons/">Icons</a>.<a href="http://www.foxtheme.com">FoxTheme</a> and Localized by <a href="http://www.naghies.ir">Behrang Yarahmadi</a></div>
    <div class="alignright"><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" class="rss"><?php _e('Entries RSS','pbby'); ?></a> <a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>" class="rss"><?php _e('Comments RSS','pbby'); ?></a></div>
    </div>
    <!--credits end -->
    <?php wp_footer(); ?>
    </body>
    </html>
  • ר ' או מ ' D או
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۸

    من هم میخوام اینم کدش و قالب من هم EOS هست راستی یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه میخوام بخش دسته بندی و متا توی سایدبار سایتم نمایش داده نشه `

    <div class="Footer">
    	<span class="copyright">Copyright © <?php print date('Y'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></span>
    	<span class="themeInfo">Design by <a href="http://www.srssolutions.com/en/" title="SRS Internet Marketing Solutions">SRS Solutions</a></span>
    	<a href="#top"><?php _e('top', 'Eos'); ?></a>
    </div><!-- Closes .Footer -->
    
    </div><!-- Closes .PageContainer -->
    
    <?php wp_footer(); ?>
    </body>
    </html>
  • ר ' או מ ' D או
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۲ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۲

    درود بر یاری رسان گرامی
    یعنی اگر من از کد دوست عزیزی که قبل من پیام داده بود استفاده کنم سایت گندش بالا نمی یاد
    یا احتمال خرابیش هست

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.