mahbod
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۹۸
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۹
حدود چهار ماه پیش هم این سئوال را پرسیده بودم، اما جوابی نگرفتم. امیدوارم که اینبار کسی بتواند کمک کند. من در صفحه ی مربوط به افزونه ها، هیچ کدام از افزونه هایم را نمی بینم و مثلا بعد از بارگذاری یک افزونه ی جدید، اصلا نمیتوانم این افزونه را فعال کنم. چکار باید بکنم؟
مهدی
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۱۰۰
#
۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۵
از چه نسخهای استفاده میکنید ؟
صفحه سفید میاد ؟
پیغام خطایی دیده میشه ؟
mahbod
آفلاین
عضو
#
۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۷
بله صفحه سفید میاد، انگار که هیچ افزونه ای ندارم. هیچ اروری هم نمی گیرم. ورد پرسم هم نسخه ی 2.8.5 هست. این اتفاق فکر می کنم موقع به روز رسانی به نسخه ی 2.8.4 اتفاق افتاد. درست بعد از اینکه افزونه ها رو دوباره فعال کردم یه مرتبه همه شون غیب شدن
مهدی
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۱۰۰
#
۸ آذر ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۳
اگر امکان داره و تعداد افزونه ها کمه همه رو پاک کنید و آخرین نسخه رو دریافت و نصب کنید، اگر نه بگید که یه راه دیگه بگم
mahbod
آفلاین
عضو
#
۱۱ آذر ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۷
اول عذر خواهی می کنم، سه روز نبودم و پاسختونو ندیدم. باشه، امتحان می کنم ببینم حل میشه یا نه، اگر نشد مجددا مزاحم میشم.
designer15
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۰
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
سلام
من هم یه سوال دارم
انکه بعد از نصب بعضی از افزونه ها ،نمیتونم اونا رو توی شورتکات ببینم.حتی تو قسمت تنظیمات هم دیده نمیشوند.مثل WpF Ultimate Carousel .
البته همیشه اینطور نیست .این بلا سر بعضی از افزونه ها میاد و باعث میشه نتونم ازش استفاده کنم.
اگه راهنماییم کنید خیلی بهم لطف میکنید
با تشکر
designer15
آفلاین
عضو
#
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵
سلام
من بعد از کلی تحقیق متوجه شدم بعضی از افزونه ها مثل WpF Ultimate Carousel تو قسمت تنظیمات خودشون رو نشون نمیدن و باید با شرتکد ها شون کار رو راه انداخت.نمیدونم توی این مورد باید چکار کنم؟
میتونه کسی راهنمایی کنه
ممنون
designer15
آفلاین
عضو
#
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲
واقعا هیچ کسی نیست به سوالم جواب بده ؟!!!!
لطفا به من ایمیل کنید جوابم رو اگه میدونید خواهشاااا: amindesigner15@gmail.com