سلام
من می خوام پوسته بلاگمونو عوض کنم ولی فقط به صورت پیش نمایش در میاد و نمدونم چه جوری ثبتش کنم... می تونین راهنماییم کنین؟
ممنونم
سلام
من می خوام پوسته بلاگمونو عوض کنم ولی فقط به صورت پیش نمایش در میاد و نمدونم چه جوری ثبتش کنم... می تونین راهنماییم کنین؟
ممنونم
وقتی پیش نمایش نشون داده می شه در قسمت بالا سمت چپ گزینه ای داره که اعمال می کنه به وبلاگ . اگه بازم مشکلی بود بگید که تصویرش رو بزارم ;)
می شه انگلیسیشو بنویسین؟من پیدا نکردم :-(
محیط وردرپستون فارسیه یا انگلیسی؟
و از کدوم نگارش دارید استفاده میکنید؟
شما به قسمت پوسته هاتون برید و یک پوسته رو انتخاب کنید. باید صفحه پیش نمایش همونجا باز بشه . یک عکس بگیرید اینجا قرار بدید .
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تو همین سایت ورد پرس فارسی یه پوسته رو انتخاب میکنم یه فایل زیپ به من میده و نمیدونم چه کارش کنم
سلام
فایلی که از این سایت میگیرین باید در پوشهی پوستهها به صورت غیرفشرده قرار بگیره. wp-content/themes
bademjon گفت:
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تو همین سایت ورد پرس فارسی یه پوسته رو انتخاب میکنم یه فایل زیپ به من میده و نمیدونم چه کارش کنم
خوب چه جوری!!!؟؟؟
شرمنده من خیلی مبتدی هستم
نیاز به یه برنامه FTP Manager داری.
بعد با اون تمام فایل ها رو به اون آدرس انتقال بده.
دست شما درد نکنه
من از ۳ برنامهCute_FTP_Pro
Core FTP Lite
FileZilla
استفاده کردم اما نمیتونم وصل بشم
من آدرس هاست رو این میزارم: bademjon.wordpress.com/wp-content/themes
یوزر و پس رو هم یوز و پس ورد پرس میزارم
آدرس وبلاگم هم همونطور مکه میدونیدwww.bademjon.wordpress.com
راهنمایی کنید
دوست عزیز می خوای بگی از وردپرس.کام استفاده می کنی؟
تا جایی که من یادم میاد وردپرس.کام اجازه استفاده غیر از قالب هایی که تو پنلش هست رو نمیده. حالا بازم برای احتیاط بیشتر از نوید یا گناهکار یه سئوال بکن.
خدمتت عرض کنم خودم هم همینطور فکر میکردم
همینطوری یه سعی کردم و تونستم جند تا فایل رو آپلود کنم فکر کردم امکانپذیره
اما فقط همون یه بار
از طرفی تم وبلاگم به هم ریخت یعنی از حالت وبلاگم خارج شد و از نظر چیدمان شبیه قالب مورد نظر شد اما نه کامل حالا که شما میگی که نمیشه روش ریخت برام 2 تا سوال پیش میاد
اگه نمیشه پس من چه طوری تونستم اینکار رو بکنم؟
اگه میشه پس چرا دیگه موفق به این کار نمیشم؟
توی وردپرس.کام تنها محدود به قالب های موجود هستید و لاغیر ... :-)