سلام دوستان خسته نباشید.
لطفا توضیحات رو کامل بخونید.ممنون
یه سایت موزیک دارم ، الان 3 ماه از عمرش میگذره ، طبق افزونه امار گیر ، تا یک ماه پیش که ورودی گوگل 2 تا بود ، با تعویض سرور (الان روی نت افراز هستیم ) بعد چند روز ورودی به 10 رسید ، یعنی کم کم داشت زیاد میشد ، بعد همین حدودا 4 روزه پیش قالب رو عوض کردیم ، از زمان تعویض قالب یه سری مشکلات پیش اومد :
1 - ورودی گوگل الان شده 2 تا یا 3 تا
2 - قبلا وقتی ادرس سایت رو توی گوگل سرچ میکردی ، مطالب جدیدی که ایندکس میشدن رو توی صفحه اول نشون میداد ، اما الان مطالب 2 روز پیش یا 4 روز پیش ، یا فقط صفحه اول سایت رو نشون میده ( این اتفاق یه بار بعد تعویض هاست هم افتاد که بعد چند روز خوب شد )
3- مطالب رو برای اینکه سری ایندکس بشه دستی فچ میکردم و میکنم ، 3 روز پیش که فچ میکردم مطالب همون لحظه ایندکس نمیشد ، بعد چند ساعت ایندکس میشد ، الان که فچ میکنم ایندکس میشه ولی یکی در میون ، مثلا از 4 تا 3تاش ایندکس میشه همون لحظه.
تغییراتی که بعد از نصب قالب جدید انجام دادم :
برای قالب جدید یه سری افزونه جدید نصب کردم( که پیش نیاز قالب بوده) ، و عنوان سایت رو هم یه تغیراتی توش دادم ، یعنی یه کلمه رو حذف کردم و توضیحات هم عوض کردم ، گفتم شاید عنوان مشکل داشته باشه ، همین یه ساعت پیش باز یکم عنوان رو تغیر دادم.
ادرس سایت هم :
http://www.musicfar30.ir
----
سایت تو این 3 ماهی باید خیلی ورودی داشته بود تا الان ، ولی خب نداره ، نمیدونم مشکلش چیه.اگه کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه ، چون دیگه داره با اعصابم بازی میکنه.
اگر خواستید یوزر و پس میدم بیاید خودتون چک کنید سایت رو.
ممنون