انجمن


قرار دادن آمارگیر وبگذر  (۱۲ نوشته)

  • ehsan99999

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۲

    سلام.
    من یک آمار گیر وبگذر درست کردم ولی نمی دونم که کدهاش رو کجا باید قرار بدم.
    ممکنه منو راهنمایی کنید

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    بهترین پاسخ

    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۷

    در قسمت نمایش ==>> داخل ابزارک متن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ehsan99999 - Arsam_Arsam - hosein131 - اندروید کلوب
  • aliagha0

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۲

    سلام
    من کدهایی رو که وبگذر بهم داده بود، توی ابزارک"متن یا کد html دلخواه" گذاشتم.
    اما وقتی ذخیره میکنم، قسمت های مربوط به جاوا رو حذف می کنه.
    و توی وبلاگم هم یک لینک به نام امار به سایت وبگذر ایجاد میکنه،که همیشه امار ها رو صفر نشون میده.
    بودن کانتر وبگذر تو وبلاگ زیاد واسم مهم نیست،بیشتر میخوام امار دستم باشه.
    از راهنمایی هاتون ممنون میشم.

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۱

    سلام دوست من.
    شما می تونین کد رو در فوتر سایت خودتون یعنی در فایل footer.php قرار بدین .
    ولی من به شما یه پیشنهاد دیگه می کنم!
    پیشنهاد می کنم که کد رو داخل هیدر سایتتون قرار بدین، یعنی header.php چون اینطوری سریع تر لود می شه و بالای سایت هست!
    ولی خوب اگه اون بالا بمونه ظاهر سایتتون رو به هم می ریزه !
    پس از این کد استفاده کنین.

    <div style="display: none;">
    		<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    کد وبگذر شما
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->
    </div>

    اینطوری نشون داده نمی شه ولی تعداد رو می شماره و شما می تونین با لینکتون چک کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    abolfazlaref
  • aliagha0

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۱

    مرسی مجتبی جان.
    باز هم یه سوال دیگه.فایل header.php کجاست؟(من وردپرس 2.8.6 را دانلود کردم،ولی نمیدونم چیه و به چه کاری میاد؟)
    آدرس وبلاگم هم به این صورته: http://www.something.wordpress.com
    مثل اینکه دستکاری در CSS هم پولیه.

  • FreeBlog.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۱۴۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۷

    عزیز از اول بگو روی وردپرس دات کام هستی

    شما امکان دستکاری قالب و یا گذاشتن کدهای جاوا را ندارید

    فقط می تونین از آمارگیرهایی که با کد اچ تی ام ال هستند در ابزارک متن استفاده کنید

  • aliagha0

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۹

    ببخشید اقای freeblog،من تازه کار هستم.
    سایت آماری پر قدرتی که کدهایش فقط Html باشه هست؟
    اگر از روی ورد پرس.کام برم،باید هاست پولی بگیرم ؟ (میخوام پر سرعت باشه)
    یعنی هیچ راهی برای داشتن وردپرس.کام و وبگذر(یا پرشین استت) در کنار هم نیست؟

  • aliagha0

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۳

    اقا احسان که از شما تشکر کرده،از ورد پرس شخصی استفاده می کنه؟
    لطفا یک سایت آماری قوی که با ورد پرس.کام کار کنه به من معرفی کنید.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۸

    کاربر محترم aliagha0، وردپرس دات کام خودش آمار گیر داره، در ضمن اینجا ما wordpress.org را پشتیبانی میکنیم و به سوالاتی که مربوط به wordpress.org باشه پاسخ داده میدیم

    سایت آماری پر قدرتی که کدهایش فقط Html باشه هست؟

    خیر نداریم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Arsam_Arsam
  • SisitO

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴

    mojtaba-m گفت:
    سلام دوست من.
    شما می تونین کد رو در فوتر سایت خودتون یعنی در فایل footer.php قرار بدین .
    ولی من به شما یه پیشنهاد دیگه می کنم!
    پیشنهاد می کنم که کد رو داخل هیدر سایتتون قرار بدین، یعنی header.php چون اینطوری سریع تر لود می شه و بالای سایت هست!
    ولی خوب اگه اون بالا بمونه ظاهر سایتتون رو به هم می ریزه !
    پس از این کد استفاده کنین.

    <div style="display: none;">
    		<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    کد وبگذر شما
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->
    </div>

    اینطوری نشون داده نمی شه ولی تعداد رو می شماره و شما می تونین با لینکتون چک کنین.

    من این کدو پایین آخرین کد footer اضافه کردم ولی گزینه برای دخیره ی تغییرات نیست زود میپره

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۳

    SisitO گفت:

    من این کدو پایین آخرین کد footer اضافه کردم ولی گزینه برای دخیره ی تغییرات نیست زود میپره

    استفاده از این کدها نیاز نیست.
    این کد برای وقتی هست که می‌خواید آمارگیر نشون داده نشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    SisitO -
  • اندروید کلوب

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۴ ماه پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۲

    تو پنل وبگذر یه کد هست باید تو سایت بزاریش.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.