WinBeta
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۸
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۲
یکی از قابلیتهای دیگر وردپرس ۲٫۹ قابلیت بهینهسازی و تعمیر خودکار پایگاهداده؛ که با اضافه کردن دستور زیر به پروندهی wp-config.php امکانپذیر است:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
این دستور بصورت خودکار اگر پایگاه داده خراب بشه اون رو اصلاح می کنه اما در چه حالتی پایگاه داده را بهینه می کند ؟! منظورم طبق چه دستور یا مدت زمانی مشخص هست.
چون من یک افزونه برای بهینه سازی پایگاه داده دارم که هر هفته یکبار اونو کلیک می کنم و بهینه سازی صورت می گیره. میخوام ببینم با اضافه شدن این کد جدید دیگه احتیاج به اون افزونه نیست یعنی ؟!
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳
بله ، مثل اینکه به صورت دوره ای ، و چند وقت به چند وقت ، تعمیر و بهینه میکنه . اما دوره ی اون رو نمی دونم. خوبی این ویژگی اینه که به صورت خودکار این کار انجام میشه.
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۰
نه خودکار نیست٬ باید بهاین آدرس مراجعه کنین:
http://example.com/wp-admin/maint/repair.php
و پیشنهاد شده برای امنیت بیشتر٬ بعد از بهینهسازی/تعمیر پایگاهداده٬ اون خط رو از پروندهی wp-config حذف کنین.
در واقع کار همون افزونهای که شما فرمودین رو انجام میده.
WinBeta
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۸
#
۶ دی ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۷
ممنون از جواب شما، پس چون صحبت امنیت شد و اینکه کار این کد کلا بصورت دستی هست ترجیحاً از همون پلاگ استفاده می کنم. :)
اصلاح:
To setup Automatic DB repairs in WP 2.9, you will need to add a new constant to your wp-config.php file as follows:
define(‘WP_ALLOW_REPAIR’, true);
Once you do that, WordPress will automatically repair the DB periodically
البته شما استاد هستید ولی فکر کنم وظیفه این کد فقط ترمیم در صورت خرابی هست به صورت خودکار هست در یک محدوده زمانی که البته مشخص نشده و ؛بهینه سازی؛ که منظور Optimize هست رو انجام نمی ده. من مجددآ اضافه کردم کد رو به فایل Config.php
موفق باشید
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Zirmizi
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۷ دی ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۱
به اون آدرسی که دادم توی سایت خودتون برین٬ نوشته کل جریان رو.
حمید - Zirmizi
حمید
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
۱۷ دی ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰
WinBeta گفت:
یکی از قابلیتهای دیگر وردپرس ۲٫۹ قابلیت بهینهسازی و تعمیر خودکار پایگاهداده؛ که با اضافه کردن دستور زیر به پروندهی wp-config.php امکانپذیر است:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
این دستور بصورت خودکار اگر پایگاه داده خراب بشه اون رو اصلاح می کنه اما در چه حالتی پایگاه داده را بهینه می کند ؟! منظورم طبق چه دستور یا مدت زمانی مشخص هست.
چون من یک افزونه برای بهینه سازی پایگاه داده دارم که هر هفته یکبار اونو کلیک می کنم و بهینه سازی صورت می گیره. میخوام ببینم با اضافه شدن این کد جدید دیگه احتیاج به اون افزونه نیست یعنی ؟!
سلام
می شه پلاگین اسمش را بگی ؟
Zirmizi
bardena
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۹
salam.man saitam az vaghti ke ghalebi ke kodam dastkarish kardam khayli dir bala miad va bishtar afzone haro nasb kardam va hajme database saitam ham:18211.768 Kb hast aya in hajme ziade bad ye nagah be saite man bendazid va bagid che kar konam lotfan khayli bazididamo payin ovorde hata man kodam hoselam namigire saitamo baz konam babinam.age mishe pasokh bedid hatman man montazer javabetonam.mamnoon
adres siatam: http://www.madarbaste.com
و اینکه 43 ثانیه طول می کشه با adsl 256 خودم باز شه
Morteza
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۳۴۰۲
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۱
فارسی بنویسید و از نوشتن بهصورت فینگیلیش خودداری کنید
امین