تغییر ضمینه دلخواه وردپرس
با سلام
من حدود 90 تا پست دارم
الان از ضمینه دلخواه
download
demo
size
استفاده می کنم
چطوری می توانم ضمینه دلخواه را در پست هاییم تغییر دهم
مثل:
دانلود
دمو
سایز
؟
راهی به غیر از دستی با phpmyadmin هست؟
تغییر ضمینه دلخواه وردپرس
با سلام
من حدود 90 تا پست دارم
الان از ضمینه دلخواه
download
demo
size
استفاده می کنم
چطوری می توانم ضمینه دلخواه را در پست هاییم تغییر دهم
مثل:
دانلود
دمو
سایز
؟
راهی به غیر از دستی با phpmyadmin هست؟
باید یک برنامه بنویسید که توسط اون برنامه اطلاعات رو در دیتابیس تغییر بده .
مثلا در قسمت meta_key هر موقع عبارت download مشاهده شد ، اون رو به دانلود تغییر بده .
که نیاز به داشتن دانش برنامهنویسی هست.
اگر تا شب به نتیجهای نرسیدید ، این تاپیک رو مجدد آپ کنید تا براتون برنامهاش رو بنویسم.
masoudin گفت:
باید یک برنامه بنویسید که توسط اون برنامه اطلاعات رو در دیتابیس تغییر بده .
مثلا در قسمت meta_key هر موقع عبارت download مشاهده شد ، اون رو به دانلود تغییر بده .
که نیاز به داشتن دانش برنامهنویسی هست.اگر تا شب به نتیجهای نرسیدید ، این تاپیک رو مجدد آپ کنید تا براتون برنامهاش رو بنویسم.
سلام
برنامه پیدا نکردم
ممنون می شوم برنامه اش بنویسید
منتظرم
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ، کد زیر باید کارتون رو راه بندازه:
کدهای زیر رو در یک فایل php قرار بدید و بر روی هاستتون این فایل رو اجرا کنید.
در ضمن این یک برنامه جدا از وردپرس هست و به همین دلیل در چند خط ابتدایی این کد باید اطلاعات دیتابیسی که در wp-config.php وارد کردید رو مجدد وارد کنید.
اگر در وردپرس از prefix به غیر از wp_ استفاده میکنید باید مقدار wp_postmeta را در خط 16 با توجه به prefix که استفاده میکنید ، جایگزین کنید.
<?php
define( 'DB_NAME', 'database name' );
define( 'DB_USER', 'username' );
define( 'DB_PASSWORD', 'your password' );
define( 'DB_HOST', 'localhost' );
$con = mysqli_connect(DB_HOST,DB_USER,DB_PASSWORD,DB_NAME);
if( mysqli_connect_errno() ) :
echo "Error" . mysqli_connect_error();
else:
echo "Connected";
endif;
mysqli_query($con,"SET NAMES utf8");
$last_meta_key = "download";
$new_meta_key = "دانلود";
$sql = "UPDATE wp_postmeta SET meta_key = '" . $new_meta_key . "' WHERE meta_key = '" . $last_meta_key . "' ";
$result = mysqli_query($con,$sql);
if (!$result) {
echo 'Could not run query: ' . mysqli_error();
exit;
}
else {
echo "<br />Done";
}
?>
در خط 14 این کد باید مقدار last_meta_key رو برابر نام فعلی زمینهی دلخواه و در خط 15 باید مقدار new_meta_key رو برابر نامی که میخواهید جایگزین قبلی شود را وارد کنید.
به صورت پیشفرض و طبق گفتهی خودتون مقدار فعلی رو download قرار دادم و مقدار جدید که قرار هست جایگزین بشه رو دانلود .
لطفا قبل از انجام هرکاری از سایت بکآپ بگیرید.
masoudin گفت:
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ، کد زیر باید کارتون رو راه بندازه:کدهای زیر رو در یک فایل php قرار بدید و بر روی هاستتون این فایل رو اجرا کنید.
در ضمن این یک برنامه جدا از وردپرس هست و به همین دلیل در چند خط ابتدایی این کد باید اطلاعات دیتابیسی که در wp-config.php وارد کردید رو مجدد وارد کنید.اگر در وردپرس از prefix به غیر از wp_ استفاده میکنید باید مقدار wp_postmeta را در خط 16 با توجه به prefix که استفاده میکنید ، جایگزین کنید.
<?php define( 'DB_NAME', 'database name' ); define( 'DB_USER', 'username' ); define( 'DB_PASSWORD', 'your password' ); define( 'DB_HOST', 'localhost' ); $con = mysqli_connect(DB_HOST,DB_USER,DB_PASSWORD,DB_NAME); if( mysqli_connect_errno() ) : echo "Error" . mysqli_connect_error(); else: echo "Connected"; endif; mysqli_query($con,"SET NAMES utf8"); $last_meta_key = "download"; $new_meta_key = "دانلود"; $sql = "UPDATE wp_postmeta SET meta_key = '" . $new_meta_key . "' WHERE meta_key = '" . $last_meta_key . "' "; $result = mysqli_query($con,$sql); if (!$result) { echo 'Could not run query: ' . mysqli_error(); exit; } else { echo "<br />Done"; } ?>
در خط 14 این کد باید مقدار last_meta_key رو برابر نام فعلی زمینهی دلخواه و در خط 15 باید مقدار new_meta_key رو برابر نامی که میخواهید جایگزین قبلی شود را وارد کنید.
به صورت پیشفرض و طبق گفتهی خودتون مقدار فعلی رو download قرار دادم و مقدار جدید که قرار هست جایگزین بشه رو دانلود .لطفا قبل از انجام هرکاری از سایت بکآپ بگیرید.
سلام
به جای
نباید از :
mysqli_query($con,"SET NAMES utf-8");
استفاده کرد؟؟/
masoudin گفت:
خیر ، درست هست :)
عالی بود
جواب داد
در سایت هم گذاشتم
http://www.scriptbaz.ir/545-%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%b6%d9%85%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%af%d9%84%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3/
mhkd73 گفت:
سلام
به جای
نباید از :
mysqli_query($con,"SET NAMES utf-8");استفاده کرد؟؟/
اگر بخواهم یک ضمینه حذف کنم از چه کدی استفاده کنم؟؟؟؟
خط 16 کد بالا رو باید به صورت زیر تغییر بدید:
$sql = "DELETE FROM wp_postmeta WHERE meta_key = '" . $new_meta_key . "'";
و در خط 15 مقدار new_meta_key رو برابر زمینهی دلخواهی که میخواهید حذف بشه ، قرار بدید.