سلام.
من تازه wp فارسی رو نصب کردم. هیچ کار خاصی هم نکردم جز اینکه فولدر wp-content رو 777 کردم و یه فایل htaccess. ساختم و تو روت سایت گذاشتم.
مشکلی که الان دارم اینه که مثلا برگه "درباره" یا همون "about" رو که کلیک میکنم بالا نمیاد.
سلام.
من تازه wp فارسی رو نصب کردم. هیچ کار خاصی هم نکردم جز اینکه فولدر wp-content رو 777 کردم و یه فایل htaccess. ساختم و تو روت سایت گذاشتم.
مشکلی که الان دارم اینه که مثلا برگه "درباره" یا همون "about" رو که کلیک میکنم بالا نمیاد.
خیلی ممنون. مشکل حل شد.
ولی یه مشکل دیگه پیدا شد. :دی و اونم اینه که من میخوام صفحات به صورت روز ماه سال ذخیره بشن.
من طبق دستورات فایلی به نام htaccess. و بدون پسوند میسازم و در روت ساب دامینم قرار میدم ( وبلاگ روی ساب دامین هست ) بعدش هم اون کدهایی که تو قسمت پیوند یکتا میگه رو تو فایله قرار میدم. ولی بازم کار نمیکنه. علت چیه؟
حتی دسترسی فایل رو هم 777 گذاشتم و اوکی کردم که خودش اتوماتیک کدها رو تو فایل بذاره اما بازم نذاشت.
شاید نباید تو روت بذارم و یه جای دیگه باید بذارم؟
درضمن من کنترل پنل هاستم هم پلسک هست.
یک سوال دیگه هم داشتم که ببخشید اگه صفر کیلومتریه.
فرض کنید یکی 1 ساله داره وبلاگ مینویسه و تنظیمات پیوند یکتاش روی حالت پیش فرض بوده. حالا میخواد عوض کنه و مثلا ماه / سال بگذاره. آیا آرشیوی که تا الان داشته هم به روز میشه. یا فقط تغییرات از این به بعد اعمال میشن؟
من فهمیدم مشکلم چی بود. فکر میکردم نقطه عبارت .htaccess باید در ته عبارت باشه. در حالی که باید اول عبارت باشه.
مشکل راست چین و چپ چین تو تایپ فارسی و انگلیسی هست که باعث شد من همچین فکری کنم... :دی