dashti
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۳
سلام خدمت همه و همه!
من نیاز به کدی دارم که بتونم در قسمت قالب و هر جا که خودم خاستم اون کد رو وارد کنم!
1.حالا اون کد چیه؟!!
کدی که یه چیزی مثل تصویر زیر رو درست کنه و بتونم در وسط ان متنی بنویسم
http://up.iranblog.com/7/1263208250.jpg
اگه ممکنه html باشه
2. کد دوم
می خوام بخش یوزر نام و پسورد که برای ورود به سایت بایت وارد کنم در خود قالب باشه
دوستان باور کنید جست و جو کردم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم ! امیدوارم کمکم کنید
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۵
سوال اول ریطی به وردپرس نداره.
سوال دوم : از افزونه ی Ajax-Login استفاده کنید.
dashti
آفلاین
عضو
#
۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۰۳:۲۷
من کد خاستم! نه افزونه
لطفا یکی کد رو بزاره
کوچی
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۱۹
#
۲۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۰
اول متن را بنویس >بعد بزن ویرایش اچتمیل> بعد تگ باز قبل نوشته بزار <کد> بعد این کد را بزار بعد تگ کد باز و تگ کد پایینش ببند(بعد نوشتار) برگرد به ویراش متنی
نکته :جای لینک عکس یک عکس کوچلو پس زمینه انتخاب کن خودش تکرار میکنه و جالب میشه به سایت من سر بزنی متوجه میشوی
و ادامه.....
کد اینه:
<div style="direction:rtl; border: 1px solid rgb(230, 219, 85); padding: 5px; margin-top: 10px; background:transparent url(لینک عکس بزار اینجا) repeat; background-color: rgb(255, 251, 204); font-size:16px; font-family:'Times New Roman';">
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
dashti
dashti
آفلاین
عضو
#
۲۴ دی ۱۳۸۸ - ۰۴:۳۹
kouchi گفت:
اول متن را بنویس >بعد بزن ویرایش اچتمیل> بعد تگ باز قبل نوشته بزار <کد> بعد این کد را بزار بعد تگ کد باز و تگ کد پایینش ببند(بعد نوشتار) برگرد به ویراش متنی
نکته :جای لینک عکس یک عکس کوچلو پس زمینه انتخاب کن خودش تکرار میکنه و جالب میشه به سایت من سر بزنی متوجه میشوی
و ادامه.....
کد اینه:
<div style="direction:rtl; border: 1px solid rgb(230, 219, 85); padding: 5px; margin-top: 10px; background:transparent url(لینک عکس بزار اینجا) repeat; background-color: rgb(255, 251, 204); font-size:16px; font-family:'Times New Roman';">
ممنون عزیزم
همون چیزیه که می خواستم
و اگه ممکنه یه نمونه کد همراه با یه متن بزار! یعنی ببخشید! لوقمه اماده بده!!
ممنون میشم
dashti
آفلاین
عضو
#
۲۴ دی ۱۳۸۸ - ۰۴:۵۶
من یه کاریایی انجام دادم!!
ببینید درسته؟!
<div class="textwidget"><div style="direction:rtl; border: 1px solid rgb(230, 219, 85); padding: 5px; margin-top: 10px; background:transparent url(ادرس تصویر) repeat; background-color: rgb(255, 251, 204); font-size:16px; font-family:'Times New Roman';">
<center>
سلام دوستان وردپرس
</div>
</div>