چه طور میتونم کاری کنم که اگر در دایرکتوری پوسته ام دو فایل index.html و index.php بود ارجهیت رو برای اجرا شدن به index.html بدم؟؟
چه طور میتونم کاری کنم که اگر در دایرکتوری پوسته ام دو فایل index.html و index.php بود ارجهیت رو برای اجرا شدن به index.html بدم؟؟
فکر کنم ارجهیت به index.html هست کلا
آره index.html ارجحیت دارد...
تو فایل
.htaccess
خط زیر رو (به اولش) اضافه کنید :
DirectoryIndex index.html index.php
ممنون مانی جان ;)
ولی فکر کنم در وردپرس ارجهیت با index.php باشه چون من آزمایش کردم جواب نداد
چرا می خوای این کار رو تو فولدر پوسته ات انجام بدی؟ اگه صفحه استاتیک می خوای ... تو تنظیمات وردپرس می تونی تنظیم کنی که فلان صفحه اول بیاد بالا.
Ali گفت:
ممنون مانی جان ;)
ولی فکر کنم در وردپرس ارجهیت با index.php باشه چون من آزمایش کردم جواب نداد
قوانین .htaccess به وب سرور (آپاچی) اعمال میشه نه وردپرس!
در واقع وقتی کسی این آدرس رو بزنه با دستورات بالا به جای index.php اون index.html رو میبینه:
yoursite/wordpress/wp-content/themes/default/
چرا می خوای این کار رو تو فولدر پوسته ات انجام بدی؟ اگه صفحه استاتیک می خوای ... تو تنظیمات وردپرس می تونی تنظیم کنی که فلان صفحه اول بیاد بالا.
میخواهم یک صفحه ورود بسازم
راه بهتری هست؟
شاید بشه با استفاده از خود index.php برای صفحه ی ورود و یه اسم دیگه برای index ای که میخوای محتوا رو بفرسته رو بلاگ ( مثلاً home.php) این کار رو انجام بدی.
توی index.php کارای طراحی صفحه ی ورود رو انجام بده بعد تو یه فایل دیگه داری به نام home.php که کار index.php قدیمی رو انجام میده...
میشه نه؟
Mizsia گفت:
شاید بشه با استفاده از خود index.php برای صفحه ی ورود و یه اسم دیگه برای index ای که میخوای محتوا رو بفرسته رو بلاگ ( مثلاً home.php) این کار رو انجام بدی.
توی index.php کارای طراحی صفحه ی ورود رو انجام بده بعد تو یه فایل دیگه داری به نام home.php که کار index.php قدیمی رو انجام میده...
میشه نه؟
آره میشه
باید یه home.php درست کرد و تگ های index.php رو داخلش گذاشت
بعد از تو تنظیمات front page رو روی اون صفحه ای که برای شروع درست شده قرار بدیم و post page هم روی home.php
ممنون دوستان
اگر حل شد وضعیت نوشته رو تغییر بده ;-)