چگونه متوانم رنگ نوشته ها را وقتي در وردپرس. در قالبها در ورد پرس وقتي روي نوشتها در سايت ميكشم نوشته ها به رنگ ابي و رنگ زمينه به سفيد تغيير ميكن يا برعكس ... چطور اين رنگو به رنگ دل خواهم تغيير بدهم
چگونه متوانم رنگ نوشته ها را وقتي در وردپرس. در قالبها در ورد پرس وقتي روي نوشتها در سايت ميكشم نوشته ها به رنگ ابي و رنگ زمينه به سفيد تغيير ميكن يا برعكس ... چطور اين رنگو به رنگ دل خواهم تغيير بدهم
به وردپرس مربوط نمیشه این قضیه
شما میتونین یه سایتی که این قابلیت رو داره رو بررسی کنید و از کدهایی که اون استفاده کرده استفاده کنید یا اینکه سوالتون رو در انجمن هایی که مربوط به css-html-javascript هست مطرح کنید
موفق باشید
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي اخه من هر قالبي رو در وردپرس عوض مكينم وقتي روي نوشتها در سايت ميكشم نوشته ها به رنگ ابي و رنگ زمينه به سفيد تغيير ميكن يا برعكس در css و html قالب سايت هم گشتم كاملا ولي چيزي نبود كه بشه اون رنگها رو تغيير بده
سلام
دوستان كسي هست كه بتونه كمك كنه اخه من تو هيچ سايتي كه با ورد پرس باشه و رنگش فرق كنه را نديدم همه سايت ها وقتي روي نوشتها در سايت ميكشم نوشته ها به رنگ ابي و رنگ زمينه به سفيد تغيير ميكن يا برعكس
حتي در صفحه مديريت ورد پرس هم همه جاش اينطوريه
دوست خوبم همونطور که گفتم این مساله به وردپرس ربطی نداره
باید اینو توی انجمنی مطرح کنی که در مورد css توش بحث میشه
ولی من جواب پستتون رو میدم..
این خصلت رو من فقط توی فایرفاکس دیدم
و برای انجام دادنش باید کد زیر رو به استایل سایتت اضافه کنی
*::-moz-selection {
-moz-background-clip:border;
-moz-background-inline-policy:continuous;
-moz-background-origin:padding;
background:red none repeat scroll 0 0;
color:blue;
}
جای blue باید رنگ متن و جای red هم باید رنگ پس زمینه متن رو بنویسی
و در آخر هم یه توصیه از طرف داداش کوچیکترت برای اینکه سایتت پیشرفت کنه
اینطور که مشخصه تو به ظاهر سایتت خییلی خیلی اهمیت میدی.. چون حتی این نکته کوچیک هم برات اهمیت داره
توصیه من اینه که زیاد به قیافه سایتت اهمیت ندی.. نه اینکه بی اهمیت باشیااا
منظورم اینه که به محتویات سایت اهمیت بده
و وقتی رو که برای قیافه سایتت صرف کنی رو برای فکر کردن و نوشتن یه پست جدید که تاحالا روی نت منتشر نشده صرف کن (تولید محتوا)
اینطوری خیلی زودتر پیشرفت میکنی..
با آرزوی موفقیت روز افزون
سلام
دوست عزيز بابت راهنماييت تشكر ميكنم كدش عمل كرد خيلي ممنون
امين جان شما تو wp و web اطلاعاتتون خوبه اگه ميشه ايدي تون تو yahoo رو بدين تا ما از تجربيياتتون استفاده كنيم ممنونتون ميشم
البته مشكلاتي كه به وردپرس باشه رو تو انجمن مطرح ميكنم تا ديگران هم اگه با مشكل بر خوردند بتونن از اين اطللعات استفاده كننن
اين id من تو ياهو است اگه دوست داشدي يه ادد بده amin_h844@yahoo.com
با تشكر از دوست عزيز امين
یاهو آی دی رو اینجا مینویسم تا اگر سایر دوستان هم احتیاج داشتن باهام تماس بگیرن
afrateam و aminchuchulu
بسته به شرایط با یکی از اینا یا هردوتاشون آنلاین میشم
اگه کسی خواست آد کنه هردوتارو اد کنه..
موفق باشید