انجمن

دیدگاه‌های تودرتو  (۶ نوشته)

• Hoom@n

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۲

سلام؛
    -کدام یک از پوسته‌های http://themes.wp-persian.com/ از دیدگاه‌های تودرتو پشتیبانی می‌کنند؟(برخی پوسته‌ها در وبگاه انگلیسی وردپرس با برچسب threaded-comments مشخص شده‌اند اما در وبگاه فارسی راهی برای شناسایی آن‌ها پیدا نکردم.)
    -امکان افزودن پشتیبانی از دیدگاه‌های تودرتو به WordPress Default 1.6 وجود دارد؟
    متشکرم.

• بهرنگ

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    ۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۴

باید قابلیت آن را در بخش تنظیمات فعال کنید.

• Hoom@n

آفلاین
    عضو
    ۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۱

Mizsia گفت:
    باید قابلیت آن را در بخش تنظیمات فعال کنید.

فکر می‌کنم وردپرس فارسی نسخه ۲.۹.۱ با دیدگاه‌های تودرتو مشکلی داشته باشد! بر روی localhost و همچنین سرور امتحان کردم و تفاوتی نکرد!(در نسخه‌ی انگلیسی با علامت زدن گزینه مربوط، به قسمت پایینی پیام‌ها Reply اضافه می‌شود اما در وردپرس فارسی چنین نیست)

• Hoom@n

آفلاین
    عضو
    ۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۵

Hoom@n گفت:

فکر می‌کنم وردپرس فارسی نسخه ۲.۹.۱ با دیدگاه‌های تودرتو مشکلی داشته باشد! بر روی localhost و همچنین سرور امتحان کردم و تفاوتی نکرد!(در نسخه‌ی انگلیسی با علامت زدن گزینه مربوط، به قسمت پایینی پیام‌ها Reply اضافه می‌شود اما در وردپرس فارسی چنین نیست)

مشکل با جایگزین کردن wordpress\wp-content\themes\default\comments.php با پرونده‌ی مشابه از نسخه‌ی انگلیسی ۲.۹.۱ برطرف شد.
    پس این یک مشکل در نسخه‌ی فارسی هست! چگونه می‌توان به مدیران پروژه اطلاع‌رسانی کرد؟

• بهرنگ

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    ۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸

من از یک پوسته ی فارسی + وردپرس فارسی استفاده میکنم اما هیج مشکلی با "پاسخ های تو در تو" نیست.

احتمالاً مشکل از پوسته است.

• Hoom@n

آفلاین
    عضو
    ۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۲

من هم همین رو گفتم! مشکل از پوسته‌ی WordPress Default 1.6ای هست که همراه با وردپرس فارسی نصب می‌شه!

درباره‌ی این موضوع