Hoom@n
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۲
سلام؛
-کدام یک از پوستههای http://themes.wp-persian.com/ از دیدگاههای تودرتو پشتیبانی میکنند؟(برخی پوستهها در وبگاه انگلیسی وردپرس با برچسب threaded-comments مشخص شدهاند اما در وبگاه فارسی راهی برای شناسایی آنها پیدا نکردم.)
-امکان افزودن پشتیبانی از دیدگاههای تودرتو به WordPress Default 1.6 وجود دارد؟
متشکرم.
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۴
باید قابلیت آن را در بخش تنظیمات فعال کنید.
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۱
Mizsia گفت:
باید قابلیت آن را در بخش تنظیمات فعال کنید.
فکر میکنم وردپرس فارسی نسخه ۲.۹.۱ با دیدگاههای تودرتو مشکلی داشته باشد! بر روی localhost و همچنین سرور امتحان کردم و تفاوتی نکرد!(در نسخهی انگلیسی با علامت زدن گزینه مربوط، به قسمت پایینی پیامها Reply اضافه میشود اما در وردپرس فارسی چنین نیست)
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۵
Hoom@n گفت:
فکر میکنم وردپرس فارسی نسخه ۲.۹.۱ با دیدگاههای تودرتو مشکلی داشته باشد! بر روی localhost و همچنین سرور امتحان کردم و تفاوتی نکرد!(در نسخهی انگلیسی با علامت زدن گزینه مربوط، به قسمت پایینی پیامها Reply اضافه میشود اما در وردپرس فارسی چنین نیست)
مشکل با جایگزین کردن wordpress\wp-content\themes\default\comments.php با پروندهی مشابه از نسخهی انگلیسی ۲.۹.۱ برطرف شد.
پس این یک مشکل در نسخهی فارسی هست! چگونه میتوان به مدیران پروژه اطلاعرسانی کرد؟
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸
من از یک پوسته ی فارسی + وردپرس فارسی استفاده میکنم اما هیج مشکلی با "پاسخ های تو در تو" نیست.
احتمالاً مشکل از پوسته است.
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۲
من هم همین رو گفتم! مشکل از پوستهی WordPress Default 1.6ای هست که همراه با وردپرس فارسی نصب میشه!