golabilife
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۸ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۹
سلام،
با توجه به اینکه کامنتهای اغلب پستهای من یکقدری زیاد میشه میخواستم ببینم چه راهی دارم تا نظرات رو بهشکلی صفحهبندی کنم که در هر صفحه فقط 50 تا کامنت نشون داده بشه (و کامنتهای قدیمیتر در صفحات اول بیاد)...
گزینهی مربوط به این موضوع رو در صفحهی مدیریت وبلاگم تیک زدم اما تأثیری در بخش نظرات نذاشته و کمافیالسابق تمام نظرات در یک صفحه میان که سرعت بالا اومدن تکنوشتهها رو بهشدت کند میکنه...
آیا این مشکل به پوستهی وبلاگم بر میگرده یا اینکه کاری که من میکنم مشکل داره؟!
golabilife
آفلاین
عضو
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۶
دوستان نمی تونن کمکی در این مورد بکنن؟
NiMa.N
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۵۷
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۶
منم دنبال همچین چیزی هستم
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۱
پوستهی شما احتمالن از صفحهبندی نظرات پشتیبانی نمیکنه.
اینجا رو مطالعه کنین: http://codex.wordpress.org/Migrating_Plugins_and_Themes_to_2.7/Enhanced_Comment_Display
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
golabilife
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱
سلام دوستان من از افزونه YAAPC تو وبلاگ دوستم بدون مشکل استفاده کردم.
http://wordpress.org/extend/plugins/yaapc/
دقت کنین که برای استفاده از این افزونه باید فایل comments.php رو ویرایش کنین و کد افزونه رو بهش اضافه کنین.
golabilife
golabilife
آفلاین
عضو
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۳
readme افزونه رو که خوندم متوجه شدم که خیلی به دردم خواهد خورد چون پاسخگوی یکی دیگه از مشکلات اساسی من هم هست. مشکل دیگهای که میگم اینه که با گذاشتن کامنت جدید تمام صفحه از ابتدا لود میشه که نباید اینطور باشه... و احتمالاً به کمک این افزونه مرتفع میشه.
بههرحال اشکال کار اونجاست که هرچند مطابق توضیحات مندرج در توضیحات افزونه عمل کردم اما باز هم عمل نکرد و فعال کردنش باعث شد که کامنتهام کاملاً پنهان بشن... بههمین دلیل مجبور شدم که مجدداً غیرفعالش کنم. آیا امکانش هست که متن comment.php رو بهنحوی بهت بدم تا تغییراتی که بایستی اعمال کنم رو برام توضیح بدی؟
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۲
بدین قربان ایشالا درست میشه. اگر پوسته رو کامل بفرستین بهتره.
golabilife
golabilife
آفلاین
عضو
#
۱۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۵
جناب غیاثی، در وبلاگتون هم مؤفق به پیدا کردن آدرس ایمیلتون نشدم... بههمینخاطر مجبور شدم فایلهای مربوط به پوستهم رو اینجا آپلود کنم و لینکش رو براتون بذارم... ممنونم از لطفتون و کمکی که میکنین.