انجمن

ساخت یک سایت با استفاده از دیتابیس اکسس موجود  (۴ نوشته)

• emad

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۴ سال پیش
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۳

سلام
    نمیدانم پرسشی که برای من ایجاد شده قبلاً پاسخ داده شده یا نه، ولی جستجو کردم و چیزی نیافتم.
    و اما مساله من:

یک دیتابیس بسیار حجیم دارم که شامل متن تعداد زیادی سخنرانی و نامه و... از شخصیتهای مشهور است. فیلدهای این دیتابیس شامل متن و پاورقی و زمان و مکان و موضوع و عنوان و ... است.
    میخواهم سایتی بسازم که کاربر بتواند با جستجوی همه یا برخی این فیلدها (البته برخی از فیلدها مثل تاریخ و متن مهمترند) به بخش مورد نظرش برسد.
    به نظرم رسید که شاید بشود مثلاً با استفاده از وردپرس چنین سایتی ساخت. یعنی مثلاً چیزی شبیه یک وبلاگ که هر سخنرانی یا نامه بشود یک مطلب آن وبلاگ، تاریخ نوشته شدن هم بشود تاریخ آن سخنرانی، و همینطور سایر فیلدها به صورت تگ و ... . اینطوری کاربر که بخواهد در مورد فلان سخنرانی در فلان زمان جستجو کند، انگار به دنبال یک پست مشخص در آن تاریخ است.
    مشکلم اینجاست که نمیدانم میشود این کار را کرد یا نه؟ اگر میشود چگونه و اگر نمیشود راه حلی برای ساخت این سایت دارید؟

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۳

می‌شه. باید پایگاه‌داده‌ای که دارین رو به‌وسیله‌ی یه نرم‌افزار واسط (که خودتون باید بنویسین) به پایگاه‌داده‌ی وردپرس (که مبتنی بر MySQL هست) وارد کنین. نرم‌افزار آماده‌ای برای این‌کار سراغ ندارم.

• emad

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۱۴ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۲

Gonahkar گفت:
    می‌شه. باید پایگاه‌داده‌ای که دارین رو به‌وسیله‌ی یه نرم‌افزار واسط (که خودتون باید بنویسین) به پایگاه‌داده‌ی وردپرس (که مبتنی بر MySQL هست) وارد کنین. نرم‌افزار آماده‌ای برای این‌کار سراغ ندارم.

ممنون.

مشکلی برای نوشتن کانورتور ندارم.
    منظور از اینکه به وردپرس وارد کنیم همون مدلی بود که خودم گفتم یا چیز دیگه؟ چون در اون مدل بعضی از فیلدها مثل مکان سخنرانی رو از دست میدم.

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    ۱۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۷

وردپرس امکانی داره به‌نام زمینه‌های دلخواه (custom fields) که می‌تونین اطلاعات اضافی رو توی هر مطلب از این طریق وارد کنین. در نتیجه شما می‌توینن به‌تعداد نامحدودی توی هر نوشته زمینه‌ی دلخواه و اطلاعات اضافی داشته باشین.

از این‌جا هم می‌تونین ساختمان پایگاه‌داده‌ی وردپرس رو مطالعه کنین: http://codex.wordpress.org/Database_Description

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.