سلام دوستان وردپرسی؛چطور میتونم این صفحه رو بسازم؟!
کلیک کنید.
سلام دوستان وردپرسی؛چطور میتونم این صفحه رو بسازم؟!
کلیک کنید.
فكر كنم sitemap-generator مي شد
يا روش دستي:
اين قطعه كد رو توي برگه اي خاص قرار بديد:
<?php $recent = new WP_Query("cat=0&showposts=500"); while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<?php the_title(); ?>
</a></li>
<?php endwhile; ?>
براي ساخت برگه ي خاص, توي انجمن مطرح شده, اگر پيدا نكرديد بگيد تا براتون توضيح بدم
mostafa1990 گفت:
فكر كنم sitemap-generator مي شد
يا روش دستي:
اين قطعه كد رو توي برگه اي خاص قرار بديد:
<?php $recent = new WP_Query("cat=0&showposts=500"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?> <li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"> <?php the_title(); ?> </a></li> <?php endwhile; ?>
براي ساخت برگه ي خاص, توي انجمن مطرح شده, اگر پيدا نكرديد بگيد تا براتون توضيح بدم
متاسفانه موفق به پیاده سازی صفحه نشدم!فقط مصطفی جان اگر به صفحه دقت کرده باشید آرشیو مطالب و کلیدواژه در یک صفحه قرار دارند... خیلی ممنون میشم اگه سریعتر پاسخ بدید.راستی نکته بعدی اینکه لینک این صفحه http://www.taktemp.com/?page_id=2 هست! چطور؟!
srezay گفت:
متاسفانه موفق به پیاده سازی صفحه نشدم!فقط مصطفی جان اگر به صفحه دقت کرده باشید آرشیو مطالب و کلیدواژه در یک صفحه قرار دارند... خیلی ممنون میشم اگه سریعتر پاسخ بدید.راستی نکته بعدی اینکه لینک این صفحه http://www.taktemp.com/?page_id=2 هست! چطور؟!
توی چجور برگه ای؟ میخوام با تم سایت ست باشه،لینک بالائی رو ببینید،گمون نکنم صفحه ساخته باشه...
متاسفانه موفق به پیاده سازی صفحه نشدم!فقط مصطفی جان اگر به صفحه دقت کرده باشید آرشیو مطالب و کلیدواژه در یک صفحه قرار دارند..
میشه این کار رو توی برگه اختصاصی انجام داد
بعدی اینکه لینک این صفحه http://www.taktemp.com/?page_id=2 هست! چطور؟!
این با برگه اختصاصی میشه انجام داد
راهکار:
فایل پوسته ای به نام page.php هست و یک کپی از اون بگیرید, مثلا به نام: archive.php
بعد این کد رو در بالای فایل قرار بدید:
<?php
/*
Template Archive Page
*/
?>
بعد اون کدی رو که بهتون دادم برای نمایش اخرین مطالب رو به همراه کد:
<?php if (!is_page() && get_the_tags()) : ?>
میتونید وارد این فایل کنید
و بعد برگه ای جدید در وردپرس بسازید و از اونجا به Archivre Page برگه رو هدایت کنید
<?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/leftsbar.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsbar.php'); ?>
<div id="centermenu">
<?php
/*
Template Archive Page
*/
?>
<?php $recent = new WP_Query("cat=0&showposts=500"); while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">
<?php the_title(); ?>
</a></li>
<?php endwhile; ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>
محتوای فایل شد این!
مطمئناً اشتباه کردم!
چکارش کنم؟!
خوب همین رو که به نام archive.php ذخیره کردید بقیه مراحل رو طی کنید دیگه
آخه خطای "Parse error: syntax error, unexpected $end in /home2/yoosef/public_html/wp-content/themes/webalfa-tak/archive.php on line 21" رو میده زمانی که مستقیم اجراش میکنم. (http://www.site.com/wp-content/themes/theme_name/archive.php)
کلاً بفرمائید من چکار کنم...
ممنون میشم...
اول اینکه این پروندهها رو مستقیم نمیشه اجرا کرد٬ اصلن برای چی میخواین مستقیم ببینینشون؟!
دوم٬ این قسمت رو از همون دستوراتی که گذاشتین حذف کنین:
دوست عزیز من مثلاً آرشیو.پی اچ پی رو ساختم،حالا چکارش کنم؟چطوری برگش کنم؟چطوری قابل مشاهدش کنم؟
اول اینکه archive.php نام یکی از پروندههای استاندارد وردپرس هست توی پوستهها. پس بهتره اسم دیگهای رو برای پروندهای که ساختین انتخاب کنین٬ مثلن my-archive.php .
وقتی یک چنین پروندهای رو با توجه به این نوشته ساختین٬ موقع نوشتن برگه٬ توی بخش صفات٬ تحت عنوان قالب٬ از لیست موردنظر٬ قالبی که ساختین رو انتخاب میکنین و برگه رو منتشر میکنین.
مشکل من در هدایت فایل به برگه است...
از قسمت صفات فقط "مادر" و "چیدمان" در دسترس هستند...
قسمت "زمینه های دلخواه" هم که هرکاری کردم فایل نمایش داده نمیشد...
اول پروندهای که ساختین باید این دستور رو قرار بدین:
<?php
/*
Template Name: TESTING
*/
?>
ای وااااااااااااای!!!
آقا لطفاً یکی بیاد بگه یک فایل با نام ... و با محتوای ... بساز از فلان جا فلان کار رو انجام بده...
1 هفتست دارین با کارآگاه بازی بهم راهنمائی میدید...
ممنونم ازتون ولی خواهش میکنم کمی بهتر توضیح بدید...
خیلی گنگه...
این هم 1 اخطار از 3 اخطار!!!
http://parsish.com/learn/how-to-create-different-themes-for-pages-in-wordpress/
عالی بود ممنون!
فقط 1 سوال دیگه تموم!
چرا بالای صفحه < ?php Template Name: REZA ?>
میاد؟!
اگه اون اسلش و ستاره هم بزنم < ?php /* Template Name: REZA */ ?>
میاد! چکارش کنم؟
< ?php
/*
Template Name: Example
*/
?>
توضیح: Example نامیه که برای برگه(صفحه) موردنظرتون انتخاب میکنید.
دو)
حالا در ادامه تکه کد بالا تمام مشخصات، جزئیات و خلاصه هرچیزی که برای صفحهتون مدنظر دارید رو وارد کنید.(میتونید از فایل page.php الهام بگیرید.) و فایل رو با اسم دلخواه و با فرمت php در پوشه تم وبلاگتون ذخیره کنید.(خب لازم به توضیح نیست که میتونید حتی یک CSS جدا هم برای این صفحه بنویسید.)
سه)
حالا به بخش «ایجاد برگه تازه» در وردپرستون برید. اگر از وردپرس ۲٫۷ استفاده میکنید از منوی کشویی Attributes(سمت چپ ادیتور) و از بخش پوسته برگه(Template) نامی رو که در مرحله یک برای پوسته برگهتون انتخاب کرده بودید رو انتخاب کنید. و اگر از نسخههای پایینتر استفاده میکنید از گزینههایی که زیر ادیتور قرار داره پوسته دلخواه رو انتخاب کنید و پوسته رو بسازید!
ممنونم. این هم صفحه کامل شدش...