انجمن


مشکل اساسی با وردپرس !! (مطالب وقتی بشتر میشن حذف میشن ؟ )  (۱۰ نوشته)

  • Mojtabaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۳

    با سلام .

    آقا من وقتی تو صفحه اولم مطالبم از 10 تا بیشتر میشن ، جدید میاد جای قدیمی رو میگیره و آخری رو خود به خود پاک میکنه !! و هیچ صفحه ای جدا ایجاد نمیکنه که اون آخری بره به صفحه بعد و حذف نشه ...

    توی زیر شاخه ها هم همینطوری هست ...!!!

    کمک .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۹

    سلام دوست عزیز
    حذف نمیشن فقط نشون داده نمیشن. احتملا کدی که باید "ارسالهای پیشین" و " ارسالهای جدیدتر رو نشون بده تو فایلتون نیست. محتوای index.php ئوسته رو بزارین اینجا.

  • Mojtabaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۴

    بفرمایید اینم ایندکسم :

    <?php get_header(); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/leftsbar.php'); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsbar.php'); ?>
    	<div id="centermenu">
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<div id="post">
    	<div id="posttitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','dnld'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
    <div class="postinformation">
    <img alt="category" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="15" border="0" height="10">دسته: <a  rel="category tag" <?php _e('Posted in','dnld'); ?> <?php the_category(__(', ','dnld')); ?>
    				</div>
    				<div id="posttextbox">
    					<?php the_content(__('Read the rest of this entry &raquo;','dnld')); ?>
    					<?php the_tags(__('Tags: ','dnld'), __(', ','dnld'), __('<br />','dnld')); ?>
    </div>
    <div id="post-buttom-block">
    <img border= "0" alt="author" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/poster.gif"/>نوشته: <?php the_author_nickname(); ?>
    <img border= "0" alt="date" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/calendar.gif"/>تاریخ : <?php the_time('F jS, Y') ?>
    <img border= "0" alt="comment" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif"/> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','dnld'), __('1 Comment »','dnld'), __('% Comments »','dnld')); ?></div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    	<?php endif; ?>
    				</div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    نمیشه طوری تنظیم کرد که صفحه بندی داشته باشه ؟ به جای مطالب پیشین ؟ ممنون

  • Mojtabaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۱

    ایناهاش یکیش رو پیدا کردم :D :

    http://www.upic.ir/images/17195105470717409930.jpg

    نمیشه یه کاری کرد که اینطوری نمایش بده ؟

    با تشکر .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۱

    میشه قربان. مثلا میتونین از افزونه wp-page-numbers استفاده کنین و با این کد صفحه بندی رو نشون بدین:
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mojtabaa - Arsam_Arsam
  • Mojtabaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۶

    میشه بگین من این کد رو دقیقا کجا بزارم تا کار کنه ؟

    با تشکر .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۱

    هر جایی میتونه باشه اما معمولا قبل از فوتر گذاشته میشه. جابه‌جا کنین تا به محل دلخواهتون برسین.

  • Mojtabaa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۰

    من این کد رو توی اون ایندکسی که نشون دادم ، گذاشتم .. همه جاش رو امتحان کردم ولی اصلا چیزی نشون نمیده ، تو صفحه اولم و بازم مطالب به همان شکل هست ...

  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۹

    Mojtabaa گفت:
    من این کد رو توی اون ایندکسی که نشون دادم ، گذاشتم .. همه جاش رو امتحان کردم ولی اصلا چیزی نشون نمیده ، تو صفحه اولم و بازم مطالب به همان شکل هست ...

    دوست عزیز شما اول باید افزونشو نصب کنی بعد کدو قرار بدی. تا افزونه نصب نشه که کد عمل نمیکنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - Mojtabaa - Arsam_Arsam
  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۳

    لطفا وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mojtabaa - Arsam_Arsam

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.