Hoom@n
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۶
سلام؛
من بلافاصله پس از انتشار نسخهی ۲.۹.۲، وردپرس خود را بهروزرسانی کردم.(تمام پروندهها، به جز پوشهی wp-content را با نسخهی جدید انگلیسی جایگزین کردم؛ البته در config.php جدید تنظیمات زبان را به فارسی تغییر دادم.) هماکنون مجدداً «شما میتوانید بهصورت خودکار به نگارش 2.9.2–fa_IR بهروزرسانی کنید یا آن را دریافت کرده و بهصورت دستی نصب کنید» را مشاهده میکنم! کدام پروندهها را باید با نسخهی جدید فارسی جایگزین کنم تا دوباره هشدار بهروزرسانی ناپدید شود؟!
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۷
درسته که شما آخرین نسخه ی وردپرس رو نصب کردید ، اما وردپرس شما هنوز فارسی است در حالی که شما نسخه ی آخری که به اون آپگرید کردید نسخه ی انگلیسی بوده. در هر حال بهتر بود نسخه ی فارسی رو به روزرسانی میکردید تا فایل زبان شما هم به روزرسانی بشه. اما اگر دوست ندارید این کار رو انجام بدید بهتره روی پیام اخطار به روزرسانی کلیک کرده و روی دکمه ی پنهان کردن این به روزرسانی کلیک کنید. با این کار دیگر پیام به روزرسانی نمایش داده نخواهد شد.
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۳۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶
Mizsia گفت:
درسته که شما آخرین نسخه ی وردپرس رو نصب کردید ، اما وردپرس شما هنوز فارسی است در حالی که شما نسخه ی آخری که به اون آپگرید کردید نسخه ی انگلیسی بوده. در هر حال بهتر بود نسخه ی فارسی رو به روزرسانی میکردید تا فایل زبان شما هم به روزرسانی بشه. اما اگر دوست ندارید این کار رو انجام بدید بهتره روی پیام اخطار به روزرسانی کلیک کرده و روی دکمه ی پنهان کردن این به روزرسانی کلیک کنید. با این کار دیگر پیام به روزرسانی نمایش داده نخواهد شد.
متشکرم برای پاسخ.
الان نسخهی ۲.۹.۲ فارسی رو دانلود کردم و پروندههای fa_IR.mo، fa_IR.php و continents-cities-fa_IR.mo رو از اون استخراج و با نسخهی فعلی جایگزین کردم؛ اما باز هم پیام بهروزرسانی ناپدید نشده! اگر نخوام «پنهان کردن این بهروزرسانی» رو فشار بدم باید چه پروندههای دیگهای رو جایگزین کنم؟!
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۷
نمیدونم...برای اطمینان همه رو...
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۱
Mizsia گفت:
نمیدونم...برای اطمینان همه رو...
متشکرم؛
فعلا که بهروزرسانی رو مخفی کردم. البته شاید هم به زودی پروندهها رو با نسخهی فارسی جایگزین کنم.
و البته این موضوع رو «حل نشده» نگه میدارم تا شاید جوابش مشخص بشه!
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۸
سلام دوست عزیز
فایل version.php که تو پوشه wp-includes هست رو ویرایش کنین. مثلا بزنین نسخه ۳.۹ دیگه اینوقتا بهتون پیغامی نمیده :-)
Hoom@n
آفلاین
عضو
#
۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۴
mohsengham گفت:
سلام دوست عزیز
فایل version.php که تو پوشه wp-includes هست رو ویرایش کنین. مثلا بزنین نسخه ۳.۹ دیگه اینوقتا بهتون پیغامی نمیده :-)
سلام! بسیار متشکرم! با مقایسهی اون دو پرونده متوجه شدم که نسخهی فارسی $wp_local_package = 'fa_IR';
رو اضافه داره! و با اضافه کردن اون به پروندهی موجود روی سایت مشکل حل شد!(و نیازی به تغییر نسخه هم پیش نیومد!) باز هم متشکر!
ali-mgh
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۲
سلام دوستان. من وردپرسم به خوبی کار میکرد. اما همین که از داخل پنل مدیریت به صورت اتوماتیک به نسخه 3.0.2 فارسی ارتقا دادم وردپرسم از کار افتاد نه وبلاگم نمایش داده میشود و نه میتوانم وارد پنل شوم لطفا راهنمایی ام کنید:
blog.ali1.ir
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۳
ali-mgh گفت:
سلام دوستان. من وردپرسم به خوبی کار میکرد. اما همین که از داخل پنل مدیریت به صورت اتوماتیک به نسخه 3.0.2 فارسی ارتقا دادم وردپرسم از کار افتاد نه وبلاگم نمایش داده میشود و نه میتوانم وارد پنل شوم لطفا راهنمایی ام کنید:
blog.ali1.ir
وردپرس فارسی رو دانلود کنین و فایلهای روت رو دوباره تو سایتتون آپلود کنین.
ali-mgh
آفلاین
عضو
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۱
mohsengham گفت:
وردپرس فارسی رو دانلود کنین و فایلهای روت رو دوباره تو سایتتون آپلود کنین.
بعد از اینکار هیچ اطلاعاتی از دست نمیره؟
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۵
ali-mgh گفت:
بعد از اینکار هیچ اطلاعاتی از دست نمیره؟
نه موردی پیش نمیاد. منظورم ۲۴ تا فایل php هست که تو روت هستن. از index.php تا xmlrpc.php
ali-mgh
آفلاین
عضو
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۹
آقای غیاثی ممنونم. مشکلم حل شد. اولش فکر کردم باید کل داده ها رو دوباره آپلود کنم. مرسی.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
محسن غیاثی
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۵
سلام دوستان من یه وبلاگ داشتم خیلی خوب بروز شد اما یکی دیگه داره هی خطا میده میگه
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3492158 bytes) in /home/******/public_html/wp-includes/class-http.php on line 1408
هر کار می کنم بروز نمیشه .
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۲۱:۵۰
majed گفت:
سلام دوستان من یه وبلاگ داشتم خیلی خوب بروز شد اما یکی دیگه داره هی خطا میده میگه
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 3492158 bytes) in /home/******/public_html/wp-includes/class-http.php on line 1408
هر کار می کنم بروز نمیشه .
افزونهها رو غیرفعال کنین بعد امتحان کنین. اگر محیط مدیریت هم بالا نمیاد از طریق FTP پوشهی Plugins رو تغییر نام بدین اوکی میشه.
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۱
آقا دستت درد نکنه یه چند تایی رو غیر فعال کردم درست شد .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
محسن غیاثی