سلام
دوستا آیا راهی هست که بشه یک پست رو تا یک مدتی در سطر مطالب قرار بدیم
مثلا من میخوام یک پست بزارم که همیشه اول باشه و بعدش پست های آخرین ارسالات باشه؟
سلام
دوستا آیا راهی هست که بشه یک پست رو تا یک مدتی در سطر مطالب قرار بدیم
مثلا من میخوام یک پست بزارم که همیشه اول باشه و بعدش پست های آخرین ارسالات باشه؟
میتونید نوشته رو سنجاق کنید.
ب
Mizsia گفت:
میتونید نوشته رو سنجاق کنید.
دستت درد نکنه !! فقط همین بود !! من یه سال آزگار نمی دونستم چطوری اینکارو بکنم !! دمت گرم
دستت درد نکنه داداش
من دیگه اومدم یک ساعت ایندکس قالب ویرایش کردم
سلام
این سنجاق که گفتید من تو انجمن جست و جو کردم یه گزینه داده بود که باید علامت می زدم اما من تو ورد\رس ۲.۹.۲ این امکان یا گزینه رو ندار م
این سنجاق که گفتید من تو انجمن جست و جو کردم یه گزینه داده بود که باید علامت می زدم اما من تو ورد\رس ۲.۹.۲ این امکان یا گزینه رو ندار م
توی بخش نوشتن نوشتهی تازه » جعبهی انتشار » مقابل "نمایش: عمومی"٬ دکمهی ویرایش » تیکه "سنجاق کردن این نوشته در برگهی نخست" رو بزنین.
Gonahkar گفت:
توی بخش نوشتن نوشتهی تازه » جعبهی انتشار » مقابل "نمایش: عمومی"٬ دکمهی ویرایش » تیکه "سنجاق کردن این نوشته در برگهی نخست" رو بزنین.
ضمن سلام
دوستان
راهي هست که بشه براي کاربران آنلاين داخل انجمن تيکت فرستاد
يعني بخاطر ضرورت موضوع ازشون راهنمايي خواست؟
من 10 دقيقه قبل يه راهنمايي ميخواستم الان ديدم شما آنلاين هستيد
ممنون ميشم يکي جواب بده
همين پست قبل از اين پست
راهي هست که بشه براي کاربران آنلاين داخل انجمن تيکت فرستاد
يعني بخاطر ضرورت موضوع ازشون راهنمايي خواست؟
خیر.
دوستان من میخوام پستم ثابت باشه ولی اشکالش اینه که با این که ادامه مطلب نداره، براش ادامه مطلب هم میاد که یکم ضایع هست. آخه پستم مال خوشامد گویی هستش. بعدش هم من از این افزونه های امتیاز دهی استفاده کرده ام و باز با این اوصاف اونم توی پست اولم هست. چطوری میتونم از توی پست اولم بردارمش؟
من برگه رو امتحان کردم دیدم سنجاق نداره و مثکه فقط باید پست گذاشت.
ممنون.
چه جوری میشه برای صفحه اول هر دسته (بخش) یک نوشته خاص رو سنجاق کرد؟
برای این کار حتما باید یه قسمت توی پوشه قالبتون ایجاد کنین و کد اون رو توی Single.php بذارین
mirza گفت:
برای این کار حتما باید یه قسمت توی پوشه قالبتون ایجاد کنین و کد اون رو توی Single.php بذارین
آقای میرزا بیشتر توضیح میدید؟
mirza گفت:
کامل توضیح میدید؟
من می خوام یه نوشته رو توی تمام صفحات زیر منو یا هدر بگذارم
یه نوشته رو هم همونجا ولی برای هر دسته متفاوت باشه