سلام من میخواستم آدرس wp-content رو به اسم دیگه ای تغییر بدم مثل P یا هر چیز دیگه میشه یه راهنمایی بکنید توی این انجمن هم گشتم ولی پیدا نکردم اگر لینک تاپیک رو هم بدید ممنون میشم.
سلام من میخواستم آدرس wp-content رو به اسم دیگه ای تغییر بدم مثل P یا هر چیز دیگه میشه یه راهنمایی بکنید توی این انجمن هم گشتم ولی پیدا نکردم اگر لینک تاپیک رو هم بدید ممنون میشم.
کنجکاو شدم بدونم این کارو برای چی میخواین انجام بدین
برای تغییر wp-content باید هفت خان رستم را بگذرونی البته اگر حرفه ای باشد میدونی باید کجاها تغییرش بدی.
این پوشه انقدر هم مهم نیست اگر wp-admin را می خواستی حالا یک چیزی.
درود،
من فکر میکنم این دوست عزیز یرای اینکه مدیریت محتوی سایتش رو از دید کاربر پنهان کنه، و در سورس نمایش داده نشه اینو لازم داشته(شاید)!!! که البته فکر میکنم اگر فردی بخواد به اطلاعات سی ام اس و مدیریت محتوی یک سایت آگاهی پیدا کنه براحتی هست، و این کارها همه بیهودست!
با این حال چیزی که شما خواستید ، میشه گفت بسیار بسیار ساده است، نیاز به هفت خوان رستم هم نیست!!! فقط 2 تا کار باید انجام بدی:
1.نام دایرکتوری wp-content رو به نام دلخواه تغییر میدهید(در مثال اینجا ما به nameh-jadid تغییر دادیم)
2.فایل wp-config رو باز میکنید، در خط آخر و قبل از این خط:
require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
کد زیر رو اضافه میکنید:
define('WP_CONTENT_FOLDERNAME', 'nameh-jadid');
define('WP_CONTENT_DIR', ABSPATH . WP_CONTENT_FOLDERNAME );
define('WP_CONTENT_URL', 'http://damaneh-shoma/'.WP_CONTENT_FOLDERNAME);
define('WP_PLUGIN_DIR', WP_CONTENT_DIR . '/plugins' );
define('WP_PLUGIN_URL', WP_CONTENT_URL.'/plugins');
کار تمام است! موفق باشید.
بدرود.
mahmoud303 گفت:
درود،
من فکر میکنم این دوست عزیز یرای اینکه مدیریت محتوی سایتش رو از دید کاربر پنهان کنه، و در سورس نمایش داده نشه اینو لازم داشته(شاید)!!! که البته فکر میکنم اگر فردی بخواد به اطلاعات سی ام اس و مدیریت محتوی یک سایت آگاهی پیدا کنه براحتی هست، و این کارها همه بیهودست!با این حال چیزی که شما خواستید ، میشه گفت بسیار بسیار ساده است، نیاز به هفت خوان رستم هم نیست!!! فقط 2 تا کار باید انجام بدی:
1.نام دایرکتوری wp-content رو به نام دلخواه تغییر میدهید(در مثال اینجا ما به nameh-jadid تغییر دادیم)
2.فایل wp-config رو باز میکنید، در خط آخر و قبل از این خط:require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
کد زیر رو اضافه میکنید:
define('WP_CONTENT_FOLDERNAME', 'nameh-jadid');
define('WP_CONTENT_DIR', ABSPATH . WP_CONTENT_FOLDERNAME );
define('WP_CONTENT_URL', 'http://damaneh-shoma/'.WP_CONTENT_FOLDERNAME);
define('WP_PLUGIN_DIR', WP_CONTENT_DIR . '/plugins' );
define('WP_PLUGIN_URL', WP_CONTENT_URL.'/plugins');کار تمام است! موفق باشید.
بدرود.
دوست عزیز من اینکارو توی لوکال انجام دادم تغییر کرد میخواستم بدونم اینکار روی قستمتی تاثیر داره ؟ یعنی مشکلی پیش میاد اگه اینکارو انجام بدیم ؟
آیا امکانش هست که بتونیم اینکارو بدون دادن نام دامین انجام داد ؟
چون که سایت ما همیشه چیلتر میشه و نمیتونیم همیشه اسم رو عوض کنم سخته ؟ یادمون میره یا هرچیزه دیگه میشه کاری انجام داد که بدون قرار دادن نام دامنه ... اینکارو انجام داد ؟
EIMAN_NICE گفت:
دوست عزیز من اینکارو توی لوکال انجام دادم تغییر کرد میخواستم بدونم اینکار روی قستمتی تاثیر داره ؟ یعنی مشکلی پیش میاد اگه اینکارو انجام بدیم ؟
آیا امکانش هست که بتونیم اینکارو بدون دادن نام دامین انجام داد ؟
چون که سایت ما همیشه چیلتر میشه و نمیتونیم همیشه اسم رو عوض کنم سخته ؟ یادمون میره یا هرچیزه دیگه میشه کاری انجام داد که بدون قرار دادن نام دامنه ... اینکارو انجام داد ؟
افزونهها و قالبها به صورت پیشفرض wp-content را میشناسند
و ممکن است بعضی از قالبها و افزونهها به درستی عمل نکنند
پوسته Roots رو ببینید، خودش اتوماتیک همه آدرسها رو تمیز میکنه. فقط کافیه از این پوسته به عنوان پایه برای ساخت پوستههای سایتتون استفاده کنید.