سلام
خوبید
خدارو شکر
من یه افرونه با کد می خواستم تا مثل بلاگفا و میهن بلاگ تبلیغات کنم یعنی بازدید کننده ها بتونن تبلیغات رو ببندند
اگه کسی با یه همچین چیزی آشنایی داره لطفا در اختیار همه قرار بده .
سلام
خوبید
خدارو شکر
من یه افرونه با کد می خواستم تا مثل بلاگفا و میهن بلاگ تبلیغات کنم یعنی بازدید کننده ها بتونن تبلیغات رو ببندند
من واسه تبلیغات یا نمایش پیام توی سایت خودم از این DIV استفاده میکنم
روی چند تا قالب هم امتحان کردم مشکل نداشته
اگه یکم از CSS بلد باشی خیلی سادس
میزارم اگه توی استغاده مشکل داشتی ID یاهوم رو ADD کن تا توضیح بد : ac.amin@yahoo.com
اینم کد
<div style="text-align: center; position: fixed; visibility: visible; z-index: 0; direction:rtl; top:0; left:0; width:130px; height:250px; color:#000; background-color:#3CF; border: 2px solid #0CF;">
</div>این کد رو بلا فاصله پس از تگ BODY بزار
نمونش
پیام خوش آمد (آبی رنگ پایین صفحه) در
البته این سایزش تغییر یافته برای تبلیغات 120×240 شما می تونید براحتی هرجاییش رو عوض کنید
PC20 گفت:
سلام
خوبید
خدارو شکر
من واسه تبلیغات یا نمایش پیام توی سایت خودم از این DIV استفاده میکنم
روی چند تا قالب هم امتحان کردم مشکل نداشته
اگه یکم از CSS بلد باشی خیلی سادس
میزارم اگه توی استغاده مشکل داشتی ID یاهوم رو ADD کن تا توضیح بد : ac.amin@yahoo.com
اینم کد
<div style="text-align: center; position: fixed; visibility: visible; z-index: 0; direction:rtl; top:0; left:0; width:130px; height:250px; color:#000; background-color:#3CF; border: 2px solid #0CF;">
</div>این کد رو بلا فاصله پس از تگ BODY بزار
نمونش
پیام خوش آمد (آبی رنگ پایین صفحه) در فرخ شهر.کام
البته این سایزش تغییر یافته برای تبلیغات 120×240 شما می تونید براحتی هرجاییش رو عوض کنید