انجمن


صفحه اي را وارد قالب وردپرس كنيم  (۹ نوشته)

  • al0ne

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۵

    سلام خسته نباشيد مي خواستم ببينم اگه بخوام يه صفحه جدا مثلا
    http://www.google.com/ رو داخل قالب سايتم نشون بدم چيكار بايد بكنم ؟ از طريق دستور include نميشه ! صفحه خارج از سايت هست مثلا همون گوگل كه گفتم

  • al0ne

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۵

    راستي يادم رفت بگم فقط كد مي خوام ابزارك نمي خوام چون قالبم از ابزارك پشتيباني نمي كنه

  • pardisdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۲

    از iframe استفاده کن دوست عزیز

  • al0ne

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۲:۴۷

    از iframe نمي خوام ، مي خوام گوگل بخونه متن هارو Rss هم نيست كه بخوام كدشو بنويسم

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۸

    اینجا کامل آموزش دادم دوست عزیز

  • al0ne

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۰

    Shahriar جان من مي خوام مثلا يه كد هست مثلا ميگم ali.com/box رو داخل سايت hasan.ir نمايش بدم اين از طريق جاوا مي شه استفاده كردم فريم هم ميشه استفاده كرد ولي داخل گوگل نمياد من يه چيزي مي خوام كه بياد تو گوگل ،‌ بزار راحت تر بهت بگم مثلا شما مي خواي يه باكس رو داخل سايتت نشون بدي از يه سايت ديگه از دستور php مي خوام استفاده كنم با تشكر

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۰

    آها . خوب این ربطی به وردپرس نداره . باید از iframe استفاده کنید که به هیچ وجه هم پیشنهاد دنمیشه

  • pardisdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۹

    Shahriar گفت:
    آها . خوب این ربطی به وردپرس نداره . باید از iframe استفاده کنید که به هیچ وجه هم پیشنهاد دنمیشه

    اتفاقا iframe بعضی جاها خیلی کاربرد داره . مخصوصا برای ترکیب دو اسکریپت .

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۸

    از file_get_content() استفاده کن
    کد خود پی اچ پی هست , فقط باید کاری کنی که لینک های اون سایت با شما یکی نشه
    یکم باهاش کار کنی میتونی درستش کنی

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.