farzaddd
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
نوشته شده: ۱۴ سال پیش
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵
با سلام وجود مشکل در نقشه سایت که پس از ارسال هر پست در نقشه سایت ارور Your sitemap will be refreshed in 13 seconds. Depending on your blog size this might take some time! را میدهد و باید دوباره از نو نقشه را بسازم تا پست ها در نقشه سایت نمایان شود مشکل از چیست لطفا راهنمایی بفرمایید
magicdl
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۵
#
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۶
ورژن وردپرس شما چند هست ؟
farzaddd
آفلاین
عضو
#
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۴
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۷
این پیغام خطا نیست٬ بعد از نوشتن هر مطلب یه مدت زمانی طول میکشه تا نقشهی سایت شاخته بشه و این پیغام هم مربوط به همون هست. مثلن اگه یک ساعت بعد از نوشتن مطلب به بخش تنظیمات نقشهی سایت مراجعه کنین٬ احتمالن دیگه این پیغام رو مشاهده نمیکنین.
farzaddd
آفلاین
عضو
#
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۲
با تشکر امتحان می کنم و همینجا اطلاع میدم اگه رفع شد با تشکر دوست عزیز گناهکار
farzaddd
آفلاین
عضو
#
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۷
امتحان کردم اما نشد پیغام Your sitemap is being refreshed at the moment. Depending on your blog size this might take some time!
Due to limitations of the WordPress scheduler, it might take another 60 seconds until the build process is actually started. را میدهد چون قبلا همچین مشکلی نبود و بلافاصله پست ها در نقشه سایت نشان داده میشد اما الان تا نقشه را دوباره نسازم پست ها را نشان نمی دهد ودر گوگل هم ایندکس نمی شوند نمی دانم مشکل از چیه
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۲
خب قبلن تعداد نوشتههاتون کمتر بود٬ الان تعداد نوشتهها زیاد شده و زمان بیشتری طول میکشه تا نقشهی سایت ساخته بشه٬ مشکلی نیست.
farzaddd
آفلاین
عضو
#
۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۰
با تشکر موضوع حل شده اعلام می گردد
taktak
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۱ آبان ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۴
میشه بگید چجوری حل شد منم همین مشکل رو دارم وقتی پستی رو ارسال می کنم نشون نمیده تو سایت مپ باید rebuild بزنم تا بیاد
taktak
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۴
یعنی تو این انجمن کسی نیست هیچ کس